Védőnőt váltani sok panasz esetén lehet?
Úgy érzem a védőnőm túlzásba esett a diéta programmal amit rám erőltetne.
Se tojást, tejet, vajat, joghurtokat, tejfölt, kefírt, tésztát, kenyeret, húst, olajos magvakat, banánt, rízst, burgonyát, búzaféléket nem akarja hogy fogyasszak, csak és kizárólag a zöldségeket engedné.
Ha továbbra is ilyen extrém dolgokkal hozakodik elő, akkor válthatok másra?
(21 hetes kismama vagyok)
Úgy jellemeztem ahogy a háziorvosom.
Külsőleg nem látszik meg rajtam a túlsúly.
Nem mindenki kövér aki az átlag 60 kiló felett van ám :D
Azt írtad hogy rendszeresen mozogsz/mozogtál, nem? Miket csináltál pontosan?
Kosaraztam, kéziztem, teniszeztem, illetve űztem küzdősportokat, jógáztam, bicikliztem, hiphop táncoltam, meg gyakran jártam túrázni.
Sőt, a túra meg a jóga a mai napig rendszeres.
Nem tudsz
De bólogathatsz neki
Ez meg milyen diéta????
Diabetológussal beszélj!
Ez nem enyhe túlsúly, te kórosan kövér vagy. 75 kilósan lenne enyhe túlsúlyod ezzel a magassággal.
És ugye 5 kilót híztál már, ilyen súly mellett a kismamák kb.ennyit híznak szülésig...
A védőnő csak a javadat akarja, mondjuk ő nem dietetikus...keress fel egy szakembert és diétázz.
Persze , hízhatnak 30 kilót is csak ez nem normális, ártanak vele maguknak és a babának is.Azért a többség szerencsére legalább terhesen oda figyel erre...
Hiába személyeskedsz, és sértegetsz, attól a tény még tény marad, hogy elhízott vagy, és hosszú távon egy sor betegség alakul ki emiatt mint minden kövér embernél ( cukorbetegség, magasvérnyomás stb stb) persze lehet sértegetni,engem ugyan nem bántasz vele, de érdemesebb lenne inkább arra fordítanod az energiádat, hogy egy egészségesebb életmódot alakíts ki, és normális keretek között tartsd a súlyod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!