Ki milyen eredményt kapott a 12. heti uh-on nyaki redő értéknek?
Figyelt kérdés
Nekem 13+2 mérték először 3.3at majd 2.97 vissza küldtek gen.tanácsadásra holnapra minden más érték rendben volt,de aggódom2019. szept. 9. 16:45
21/23 anonim válasza:
Drukkolok. Sajnos meg tudják keseríteni a varandossagot pár ilyen 'bakival'.
22/23 anonim válasza:
Szia! Nyugodj meg! De nem mindegy, ki és milyen gepen mméri! Nekem sztk- ban nerték és 3-at mwrtek. Ugyanazon a gépen masnap egy orvos ( előzőleg szonografus) már 3, 2-t mért. Elmentem az Istenhegyire, ott már fizetősbe, jó gépen és tapasztalr kezekben mindjárt 1, 4 lett az a 3, 2!!!! Kicsit durva elmérés, nem?
23/23 A kérdező kommentje:
Nekem 13.héten nézték 3.3at mértek,jött a pánik,másnap genetikai ultrahang mégegyszer alaposan ,1.8 volt ,szóval jól elmérték, ez a Bajcsyba volt..azóta megszületett a kislányom és egészséges :)
2020. júl. 10. 13:20
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!