Ha sztk-ba hív a dokim egy vizsgálatra, gáz az asszisztens előtt odaadni a borítékot?
Figyelt kérdés
Egyébként magánrendelésre járok, de ezt a vizsgálatot az sztk-ban kell elvégezni. A magánrendelőben is ha fizetésre kerül a sor az asszisztense mindig távozik. Itt az sztk-ban végig ott az asszisztens, ciki lenne igy letenni elé a borítékot?
Hálapénz ellenesek kiméljenek. Tudom sztk-ban nem kell fizetni, ettől függetlenül én hálás vagyok.
2019. aug. 25. 14:47
1/12 anonim válasza:
Kicsit nekem kellemetlen lenne de 100% hogy nem te leszel az első akitől ezt látja.
2/12 anonim válasza:
Gáz. Soha nem adtam a klinikán a dokinak pénzt, ultraciki lett volna. Nem is várja el. Ő is behív a genetikai UH-ra a klinikára, mert ott jobb a gép. A szituáció sem olyan, hogy lehetne pénzezni.
3/12 A kérdező kommentje:
Akkor mit javasoltok? Következő magánrendelésen honoráljam? Nekem is ciki, de azt se szeretném, ha pont amiatt nehezményezne hogy nem adtam.
2019. aug. 25. 15:00
4/12 anonim válasza:
Természetesen az sztk-ban nem adtam, a magánrendelésén igen, ott megmondják, hogy, mennyit kell adni. Az ilyen pénzadogato páciensek miatt kell százezreket fizetni egy szülésért.
5/12 anonim válasza:
Nem kell külön honorálni, én úgy gondolom. De ha ennyire akarod, akkor legközelebb adj +5000-t a magánrendelési díjhoz.
6/12 anonim válasza:
Ha minden vizsgálat után kell fizetni akkor itt is ugyan úgy kell.
Semmi ciki nincs benne
7/12 anonim válasza:
Gátlás nélkül átadják az orvosnak az asszisztens előtt is a páciensek,hiszen csak ő dolgozott velük, az asszisztens meg csak henyélt. Az nem érdemel semmit, csak az orvos.
8/12 anonim válasza:
Én egyszer voltam így, nem tudtam kell e adnom vagy sem, mert magánba jártam hozzá. Én rákérdeztem a vizsgálat után, hogy mivel tartozom?! Ott volt az asszisztens is, de engem nem érdekelt. Mindenki tudja, hogy van magánpraxisuk is... Nem kért semmit és legközelebb magánba sem honoráltam. Ez egy ilyen vizsgálat, nem ettől fognak csődbe menni.
9/12 anonim válasza:
Ha a kórházba hívott sose adtam,, és következő alkalommal nem kapott dupla pénzt! A kórházban a rendes munka idelye van! Nem kell ott adnod!!!
10/12 A kérdező kommentje:
Oké... és azt se kérdezzem meg hogy mivel tartozom?
2019. aug. 26. 10:40
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!