Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesési problémák » Kinek hogy sikerult teherbe...

Husevo virag kérdése:

Kinek hogy sikerult teherbe esni magas FSH-val, alacsony AMH-val spontan?

Figyelt kérdés
Év elején volt egy missed ab-om. Azóta most van az ötödik hónap, azaz második hónapja jöhetne a baba, de nem akar... Minden vizsgálatom eredménye jó lett. Kicsit magas az FSH-m,15, és alacsony az AMH-m,de szedek vitaminokat, stb. Egyelore Inofolicot kezdtem, később kapok peteérés serkentőt, valószínű. Volt valaki így? Tapasztalatokat megköszönném.

2019. júl. 13. 15:09
1 2 3 4
 31/33 anonim ***** válasza:
Én azt hiszem 0,12 AMH még nem zárja ki a spontán teherbe esést sem! Viszont átlátom a problémád és em tudom azt mondani, hogy ne görcsölj. Próbáld lazábbra fogni!
dec. 18. 13:53
 32/33 anonim ***** válasza:
Köszi:) Hát azt mondta a doki, hogy azért nem reménytelen ez, azt mondta, alacsony a tesztoszteron szintem és szedjek DHEA-t. Na, elkezdtem szedni, hát most még a ciklus 10.napjan elkezdtem LH tesztelni és azóta erős pozitív 😆4 napja pozitív... na most mi történt...🙈
dec. 18. 22:14
 33/33 anonim ***** válasza:
Majd légyszi írd meg mi lett! Köszi!:) Kellemes ünnepeket!
dec. 23. 19:07
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!