Ismertek olyan nőgyógyászt aki Pcos betegségekkel és annak kezelésével foglalkozik?
Endocare Tűű doktort én is csak ajánlani tudom, bekerulni hozzá úgy kell, hogy amikor felrakjak a szabad időpontokat ott kell ülni a gép előtt vagy a telefon előtt es gyorsan foglalni. Negyed óra alatt betelnek az időpontok.
De nem lehetetlen. Annyi hogy pár hónapra előre adják az időpontokat, talán 2-3 hónappal későbbre lehet foglalni.
Köszönöm szépen a válaszokat
Tudom hogy endokrinológus kell nekem de azt sem találok jót
Bíztam benne hogy egy jó nőgyógyász segíteni fog ebben nekem és persze a szokásos nőgyógyászati vizsgálatokban
Nega doktornőt akkor máris megkeresem
És természetesen megnézem a többit is hogyha ennyire nehézkes ez az időpont kérés. Meglátjuk melyik lesz hamarabbi
Nagyon köszönöm nektek
Még plusz tipp, a facebookon van a SOTE 1nek csoportja, sote 1en született babák a neve, ott tudnak segíteni, tapasztalatot mondani, ott is dolgozik egy két szuper orvos, mesélték barátnőim, hogy kinek ki segített, de a nevükre már nem emlékszem..
Volt aki Győrből utazott fel a városba hogy az orvos rendbe rakja a hormonháztartását és 10 év után született a fia, nővéremmel voltak szobatársak, csak innen tudom..
Szóval még azt a kórházat tudom javasolni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!