Femibion 0 segített valakinek a teherbeesésben?
Ez egy vitaminkészítmény. Nem befolyásolja a teherbeesést, csak megvéd a betegségektől, és feltölt vitaminokkal ásványi anyagokkal.
Nem hormonkészítmény.
Nekünk 3 sikertelen inszem után az első lombik hozta meg a sikert. Sokkal másabb. Persze a Ti döntésetek.
Milyen kivizsgálások voltak?
Férjed volt HBA, ROS teszten és DNS töredezettséget néztek nála?
Nálad pajzsmirigy értékek? NK funkció? Tormbózis panel? Infertilitás 3as panel? Férjed elleni reakció? Citogenetika? stb... ezek megvoltak?
Attól függ melyik intézményt választjátok. Van olyan, ahol az egész procedúra tb-s és csak a gyógyszerekért kell fizetni. Ilyen a Budai Meddőségi Centrum vagy pl. Pécsen vagy Kaposváron az ellátás, de utána kell nézni, hol vannak még. A Kaáliban csak a beavatkozásokat fizeti a tb, a vérvételek és konzultációk fizetősek. Plusz vannak a full magánutas megoldások, mint a Róbert Károly kórházban.
Az első variációban attól függ mennyire jönnek ki a gyógyszerek, hogy hogyan reagálsz rájuk, mennyire vagy stimulálható. Átlag 100-200 ezer a gyógyszer költség. Nekem ennél kevesebb volt, de hallottam már 300at is.
Ezen kívül kérdés, hogy hány olyan vizsgálatot csináltatsz meg, ami nem kötelező, de befolyásolhatja a sikerességet, ha ott kiderül valami. Pl. mi a páromnál megcsináltattunk egy csomó extra spermavizsgálatot, mert tudtuk, hogy hiába jó a spermakép, vannak dolgok, amik többet számítanak mint a darabszám vagy a morfológia. Ezek csak 110ezer voltak plusz az andrológus konzultáció magánban. Aztán nekem is voltak olyan vérvételeim,amik 10-20-50 ezerben kerültek. Endokrinológushoz külön jártam, de biztos vagyok benne, hogy nélküle nem sikerülhetett volna.
Én azt saccolom, nem írtuk, hogy az egy év alatt 3 sikertelen inszem, a lombik, a tengernyi vozsgálat és a konzultációk, kb 1 millióba kerültek. Mi szerencsések vagyunk, mert az első úgy néz ki sikerült.
Hogy mennyit kell szúrni attól függ megint, hogy mennyire vagy stimulálható. Nekem egy stimus szurim volt, plusz vérhigítót, mert MTHFR heterozygota vagyok. Ezt a 12.hétig vagy a terhesség végéig kell szúrnom. Progeszteron pótlásból is van hüvelybe felhelyezhető illetve injekciós.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!