Újra megjott. Nem vagyok terhes. Lelkileg kezdek
osszetorni? (Kérdőjel, hogy engedje kiirni. )
Figyelt kérdés
PCOS-em van és IR gyanúm. Hamarosan megyek nagylaborra és cukorterhelésre ezugyben. Fél éve nem jön a baba. Ma reggel szintén megjott. Teljesen magamalatt vagyok. Tudom, nem kellene osszetorni, de annyira várjuk már őt és csalódni minden hónapban szörnyű. Szedek terhes vitamint, csinálom a szénhidrát diétát és várom a csodát, aki most (sem) jött. Tudom, fél év nem a világ, de nekem az örökkévalóság.
Igazából nem is nagyon van kérdésem, csak jó kiirni magambol ezt az egészet, mert nagyon szeretnénk már babát. Férjem 35, én 31. Kérlek titeket, ne írjátok bántó dolgokat, mert így is egy rakás sz@rnak érzem magam, hogy képtelen vagyok arra, hogy teherbe essek, hogy egy igazi családot adjak a férjemnek, amire ő is és én is úgy vágyunk 😔.
Második, kedves tőled, nagyon jól esett ez most, köszönöm szépen!
2019. júl. 1. 07:14
4/27 anonim válasza:
Szia, ne idegeskedj, biztos, sikerülni fog. Nekem a második babám rettentő nehezen jött össze, mint kiderült, a pajzsmirigy működésem ingadozott, iszonyat nehéz volt beállítani. 30 felett rengeteg nőt érint ez, én is meglepődtem.
2019. júl. 1. 07:17
5/27 anonim válasza:
#1. vagyok
Szerintem keressetek fel egy jó andrológust, nálam is találtak gondokat, ami csökkenti a teherbeesés esélyét, de a férjemnek olyan alacsony lett a spermaszáma, hogy nálunk egyértelműen csak a lombik jöhetett szóba. Jelenleg ikrekkel vagyok várandós a 2. lombikunk eredményeképp :)
Ne add fel, mindig a cél lebegjen a szemed előtt! :)
2019. júl. 1. 07:19
6/27 A kérdező kommentje:
Köszönöm nektek a biztató szavakat, ez most iszonyúan sokat jelent. Sosem hittem, hogy én leszek az, akinek majd harcolni kell, hogy gyerek lehessen. És tessék. Nem akarom magam sajnaltatni, ne higgyétek ezt, csak annyira rosszul érint a dolog és a doki hozzáallasa, hogy néha azt gondolom, hogy egy kripli vagyok, aki képtelen teherbe esni. És bár tudom, sok nő küzd ezzel a problémával, de hát tudjatok, mindenkinek a saját problemaja a legnagyobb.
2019. júl. 1. 07:24
7/27 anonim válasza:
Tudom, milyen érzés, mi a másodikra vártunk két évet, én is egy kalap szamócának éreztem magam. Elmentem pszichológushoz, és nagyon sokat segített. És amint lelkileg rendbejöttünk, bejelentkezett a baba is
2019. júl. 1. 07:25
8/27 A kérdező kommentje:
Járok én is pszichiaterhez, bár nem érzem egyelőre annyira a jótékony hatását. Én a terhes vitaminba vetettem minden hitem. Annyi jót olvastam rola és hiszem, hogy nekünk is segíteni fog. Csak ezek a sikertelen hónapok idegorloek.
2019. júl. 1. 07:38
9/27 Manó 88 válasza:
Szia! Mi 3 és fél éve kezdtünk el próbálkozni a babával, pár hónapra rá kiderült hogy endometriózisom van. 3 éve műtöttek vele, aztán kivizsgálás nekem is és páromnak is. Nálam felmerült az IR gyanúja, páromnak minden eredménye rendben, majd megint kiújult az endometriózis, persze mi is próbálkoztunk már mindennel. A nőgyógyászom azt javasolta keressünk fel egy reprodukciós intézetet, így is tettünk. Idén márciusban kezdtük a lombikot, sikerült elsőre. Én augusztusban töltöm a 31-et, férjem októberben a 35-öt. Ne törj össze és semmiképpen se add fel, kitartás. Tudom mit érzel, de soha be érezd magad emiatt kevesebbnek!! Sikerülni fog! Kitartás! :)
2019. júl. 1. 07:46
10/27 anonim válasza:
Hetes vagyok: amúgy mi még Inofolicot meg Folandrolt ittunk mellé.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!