Gabriel tesztek halvány pozitívak Clearblue digitális negatív. Valakinek volt már ilyen? Lett baba?

Figyelt kérdés
Gabriel tesztet csináltam egyet tegnap este egyet ma reggel és ma napközben egy Clear blue digitális tesztet. A Gabrielek halvány pozitívak időn belül. A clear bluet szétszedtem, hogy kivegyem az elemeket viszont azon 3 csík van egyik teszt csikon 2 csík a másikon 1.

2019. jún. 27. 19:41
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
Miért szedted ki az elemeket?
2019. jún. 27. 21:29
 12/16 A kérdező kommentje:
Az elemeket külön gyűjtöm és viszem a gyűjtőbe. Szelektíven gyűjtöm a hulladékot, amire tudok figyelek. 😊
2019. jún. 27. 21:41
 13/16 anonim ***** válasza:
54%
Szerintem ezek negatív tesztek
2019. jún. 27. 22:01
 14/16 anonim ***** válasza:
43%

Ha csak az elemeket vetted ki, akkor vajon minek fényképezted be, meg minek írtad le, hogy hány csík van rajta?

Mindhárom teszt negatív.

2019. jún. 28. 08:07
 15/16 anonim ***** válasza:
Mind három teszt negatív! Rengeteget teszteltem már! Amit te pozitívnak látsz azok a tesztek egyértelműen szétáztak! Száradási csík
2019. jún. 28. 21:36
 16/16 anonim ***** válasza:

Szerintem meg nem szaradasi. Sot sztem ez egy marha nagy tevhit,hogy ilyen van. Inkabb az a valoszinubb hogy elindult a folyamat aztan max megszakad.

Soha eletembe nem volt szaradasi csikos a tesztem,pedig kegyetlen sokat teszteltem.

Ha negativ akkor total homezo,ha pozitiv akkor hasonlo,mint a gabriel.

Egyebkent attol h a clearblue mas elven mukodik,meg jelezhet babat a ket csik,csak alacsony a hcg

Sztem is csinalj masik tesztet de valami szuper erzekenyt,es reggeli vizeletbol!

2019. jún. 29. 23:29
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!