Spermabank vagy egyéjszakás kaland, de utóbbi neccesebb a betegségek miatt.
2019. jún. 26. 15:46
2/15 anonim válasza:
Donor sperma külföldről.
2019. jún. 26. 15:46
3/15 anonim válasza:
Talán a hogyan azért megvan. Tudod, méhecskék, viragok...
2019. jún. 26. 16:44
4/15 anonim válasza:
Bocs, hogy off, de ugyanígy vagyok vele, szóval a megoldás engem is érdekelne. Légyszi, oszd meg, ha lesz! Én külföldi spermában nem gondolkodom egyelőre. Egy éjszakást meg nem kockáztatnék. "Házi módszeres" donort keresek, de eddig csak egy lett volna, aki visszalépett végül:(
2019. jún. 26. 17:10
5/15 A kérdező kommentje:
Értem. Remélem van valami megoldás. Reménykedek jelenkezőkbe akik tudnak segíteni.
2019. jún. 26. 17:18
6/15 anonim válasza:
A külföldi sperma a legjobb választás.Mindent kiszűrnek az öröklődő betegségektől kezdve,azt is tudod a donor milyen haj/szemszínű,végzettségű stb... teljesen veszélytelen mind eü téren ,plusz ő biztos nem jön 5 év múlva hogy még is csak szeretné ha köze lenne a gyerekhez.A titokban felcsinálás is kényes és veszélyes dolog,plusz feregség.
Virágzik a donor sperma/petesejt turizmus,rengetegen mennek az országból emiatt külföldre.
2019. jún. 26. 17:21
7/15 anonim válasza:
Tanácsot vársz vagy jelentkezőket????
2019. jún. 26. 17:22
8/15 anonim válasza:
Biztos vagy benne hogy eleve egyedül szeretnél gyereket???
Fentebb van egy pasi aki akar
Legyen 2 aztán osztozzatok 😂
2019. jún. 26. 18:39
9/15 anonim válasza:
Én is külföldi donort ajánlanám. Ugyanis ha ismerőst kérsz meg erre, esélyes, hogy egy idő után felébrednek az apai ösztönei és szeretné érvényesíteni a jogait.
2019. jún. 26. 20:28
10/15 anonim válasza:
Hány évesen latod úgy, hogy már nem férne bele egy kapcsolat/baba?
Én kipróbálnám a társkeresőt, konkrétan tálalva az igényeket. Férfiak is vannak családalapító szándékkal fent. Még az is lehet, hogy bejön.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!