Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesési problémák » Mio-inozitol vagy femibion 0?...

Mio-inozitol vagy femibion 0? Melyiket ajánljátok?

Figyelt kérdés
(Perediab es PCOsem van)

2019. jún. 22. 11:47
 1/3 anonim ***** válasza:
Én makk egészséges voltam/vagyok, femibiont szedtem az első próbálkozás előtt három hónappal. Második hónapban összejött a babó, azóta már a kettes változatnál tartok.
2019. jún. 22. 15:54
 2/3 anonim ***** válasza:
90%
Myo-inozitol!
2019. jún. 22. 18:04
 3/3 Ignis Subdialis ***** válasza:
A zárójeles résszel együtt a myo-inozitolt, abban úgyis van folsav is. Én ezen felül még azért javasolnék plusz folsavat a gerincet esetlegesen érintő magzatfejlődési rendellenesség miatt, max. napi 4-5 mg-ot, illetve D-vitamint eléggé, napi 3-4000 NE-t, ha teheted, akkor K-vitaminnal együtt. A Femibion 0 pontos összetevőlistáját sehol, még a gyártó honlapján sem találtam, ami nem túl elegáns dolog, de gyanítható, hogy minimál mennyiségek vannak benne, ami nem oszt, nem szoroz mondjuk a D-szükségleten, meg a fentiekre szedett B9-en sem.
2019. júl. 9. 23:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!