Lehet összefüggés? Myo inozitol es menzesz?
Nekem pont fordítva.
Volt februárban meg márciusban magától jelentkező menzeszem úgy, hogy elkezdtem előtte szedni d vitamint.
Áprilisban elkezdtem a Myo inositolt is, erre fel meg kimaradt, és nem jött meg... Mindenkire máshogy hat, de mindenesetre én nem hiszem hogy nálad egy napos ivás után azért van azóta barna folyásod, mert 23-a óta iszod. Ez valami más szerintem. Hormonzavar.
Jó, akkor érezd azt, de akkor szerinted miért nem múlik el?
Mi az hogy reménykedj? Még ha az inozitol is okozza, nem egy pozitív dolog, ha április 23-a óta barnázol, ha az inositol okozza ha nem...
az inozitol IR-ben segít, ami ugye hormonális borulást okoz. Nekem IR-em van, nagyon alacsony D vitamin és progeszteron szinttel.
Halálos pontos 28 napos ciklusom az első 2 inozitolos hónapban 2 napot késett. Szedek mellé D vitamin, kismama vitamint és progeszteront.
A barnázás a progi hiány jele, szerintem egyeztess orvossal, valszeg most kavargatja a hormonjaidat az inozitol. Remélhetőleg utána rendben lesz! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!