Méhpempőből melyik gyártó terméke vált be?
Figyelt kérdés
Látom van itt több gyártó is, de nem tudom melyik a megbízható. Ti melyiket vettétek?2019. jún. 17. 00:05
1/5 anonim válasza:
Ez engem is érdekel, most szeretnék rendelni. Remélem kapunk válasz kedves kérdező!
2/5 anonim válasza:
Én is ezután keresgéltem a napokban, így arra a következtetésre jutottam, hogy a dydex 100gr. méhpempő érett egy próbára. Épp ma rendeltem meg, remélem hozza amit kell. :)
3/5 anonim válasza:
Nagyon örülnék, ha pár hét vagy a kúra után leírnád a tapasztalataidat. 1 éve nem jön a kistesó és gondoltam ezt megpróbálnám.
4/5 anonim válasza:
Dr.Árvay György méhésztöl szoktam venni.
5/5 anonim válasza:
Szia megtudnád adni Dr Árvai György elérhetőségét? Én is szeretnék venni. Emlekszem amikor a Lányommal próbálkoztunk 7 éve akkor az Árvai Méhészettől rendeltem. Fecskendőkbe küldte leírással együtt mikor mennyit vegyek be. Nekünk nagyon bevált de most nem találom sehol az elérhetőséget. Előre is Nagyon Köszönöm
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!