Miért ilyen nehéz teherbe esnem? Miért van ennyi bajom?
Sziasztok!
Nagyon igazságtalannak érzem,hogy fiatalon ennyi egészségügyi problémám van. :( Nem dohányzom,nem is próbáltam! Nem iszok alkoholt! Inzulin rezisztenciám van, pajzsmirigy problémám van, endometriózisom van, cisztáim vannak (nem nőgyógyászati,több műtéten túl vagyok,de kiújulnak), több helyen vannak a testemben.Próbálkozunk egy ideje babával,de 2 vetélésem már volt..ami fájdalmas volt testileg,lelkileg.
Ma közölte velem az orvos,hogy meddő vagyok szerinte :(
Teljesen összetörtem. Kezdem feladni.
28/N
Diéta, sport hogy megy?
Kitartás, ha beleadsz mindent, lehet babád.
Egy IR-es, pajzsmirigyes, mmagas prolaktinos Anyuka.
Én 23 éves vagyok ugyanezzel a problémával. Nekem jelenleg “csak” pajzsmirigy alulműködéssel vagyok diagnosztizalva, magas Anti-TPO-val.
Hamarosan megkezdjük a további kivizsgálást.
Most volt vetélésem. Azelőtt másfél évig nem jött a baba.
Átérzem a helyzeted teljes mértékben.
Én is igazságtalannak tartom a helyzetet. De másrészről meg megvan mindenem amit szerettem volna, szerető párom 6 éve, most vettünk házat. Esküvő is tervben van.
És igen lehet másnak hamar jön a baba, de nem lehet tudni mit vesz el ott az élet tőle cserébe.
Muszáj összeszedni magunkat és nem szabad feladni.
Írták itt az étrendet, az egy jó kiindulási pont az életmód váltás. Sokat segíthet a betegségeken. Én is most ezt fogom tenni.
És mihamarabbi teherbeesést kívánok neked is!!🌈
A vér magas inzulinszintje okozhat vetélést. Ezért nagyon oda kéne figyelni rá! Erre sok orvos nem hívja fel ilyen hangsúlyosan a figyelmet.
36 évesen én ugyanezt érzem, de most vagyunk a lombikunk közepén és nagyon-nagyon bizakodó vagyok! :)
És szerintem jogod van azt érezni, hogy másnak miért és neked nem, amíg ezzel nem bántasz mást. Dühöngd ki, sírd ki, gyászold el, de lásd azt is, hogy nincs itt a vége, egy csomó megoldás még előttetek van. ;)
Trombózis és infertilitás 3-as panelt néztek nálad?
NK-ölősejt? Citogenetika? Kariotipizálás?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!