Szerintetek miért nem jött meg rendesen a nöim? Terhes lehetek? Lennèbb leirtam mindent.
Huh,az elso mondatodon kb fel oran keresztul kuncogtam... A menstruacio nem betegseg ahogyan a terhesseg sem.
Oszinten szolva ha ilyen felelotlenek vagytok es babat akarok akkor mi a banatnak szedsz gyogyszert? Szerintem meg folosleges tesztelgetned vagy orvoshoz menned ugyanis meg mostansag lenne a beagyazodasi folyamat. Hihetetlen hogy semmit nem tudtok a fogantatasrol de azert csinaljatok...Mint a nyulak,szerintem jobb ha egyenlore nem esel teherbe,a gyerek erdekeben. Tanuljatok meg nehany evet.
Szerintem nem v terhes!
Foggátlónál normális h egy megvonásos vérzés kimarad.
"öszintén a szünetközbe is belém élvezett a párom. "
Ez tök mindegy! A tabletta a szünetben is véd!
Magyarországon úgy hívjuk: megjött a menstruációm/havi vérzésem/menzeszem. Se a női, se a betegség nem túl jó a menstruáció megnevezésre.
Azt meg igazán nem tudom minek "örvendenél" egy esetleges terhességnek, vagy az ellenkezöjének, fogamzásgátlót az szokott szedni aki éppen nem akar gyereket.
Miért beszélsz úgy a menstruációról, mint egy 10 éves kislány? Felnőtt nő vagy nem? Ez egy természetes folyamat. Ilyenkor nem vagy “beteg” és nem úgy hívják, hogy “nőim” hanem, menstruáció, havi vérzés. Az orvosnak is így mondod? Ha azt le tudtad írni, hogy
“Belém élvezett a párom”, akkor ezzel mégis mi a baj?! Ezek nem trágár szavak, így hívják basszus. A szexnek mi a neve? Baba alkotás?
Bocsi, de ez annyira ki tud borítani..
Ha az orvos azt mondta várj hétfőig, akkor várj addig. Nem élném bele magam a helyedben és nem örülnék előre, mert ha nincs semmi, akkor csalódni fogsz.
A "nőim"
Hát ezen beszabehu! 😃
Remélem nem vagy terhes, mert láthatóan fogalmad sincs sem a "nőiről", sem pedig arról, hogy hogyan működik a fogamzásgátló tabletta!
Még létezik a Triregol?
szerintem nem vagy terhes. De valóban fura, hogy örülnétek babának, ennek ellenére fogamzásgátlót szedsz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!