Ma kettő hete volt inszeminációm, ez a 28. napom. Még nem jött meg, de a teszt sem mutat semmit. Utalhat ez méhen kívüli terhességre?
Nem! Méhen kívüli terhessegnel is termelődik hcg, tehát a teszt pozitív lesz.
Kapsz progeszteront? Az inszemek után nekem sose jött meg a progeszteron miatt.
Vissza kell menned vetvetelre vagy csak a teszt szamit? Ha csak a teszt mikor kell tesztelned az orvosi utasítás szerint?
Ahogy az elsó írta, a méhen kívülit is kimutatja a teszt. A negatív teszt sajnos arra utal, hogy nem vagy terhes :(
Nekem inszem után 17. napon kellett tesztelnem és ha negatív, elhagyni a progeszteront. A progeszteron visszafoghatja a menstruációt. Nekem mondjuk amellett is megjött és még tesztelnem se kellett :(
Utolsó azért ezt nem állítanám. Nekem nagyon szépen mutatta a teszt. Hatodik héten majdnem 7000 volt a hcg-m. Ha nem kezdek vérezni, akkor csak késöbb derült volna ki.
Kérdező ne aggódj. Konzultáljon a dokival, és ha most nem sikerült, akkor majd a következő fog. 😉
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!