Spontán vetélés (vérzéssel végződött) ) a következő hónapban mikor jött meg menstruációtok?
Figyelt kérdés
Az előző hónapban volt spontán vetélésem a 6-7. Hétben. Vérzéssel teljesen kitisztult, nem kellett művi beavatkozás. Viszont azóta nem jött meg. Ma vagyok a 41.napon. Azt olvastam,hogy lehet ilyenkor az első menzesz a vetélést követő 5-5. Hétben, de nem tudom normális-e. Az orvosom nem tartózkodik jelenleg itthon, nem tudok vele beszélni, de érdemes lenne már elmenni máshoz? Folyamatosan érzem hogy mintha meg akarna jönni.#menstruáció #vérzés #terhesség #missed ab #vetélés #menstruáció kimaradás #spontán vetélés #vérzés késés
2019. máj. 27. 15:22
1/7 anonim válasza:
Ugyanúgy jött meg mint azelőtt kerek 29 napra. Viszont nekem anno az orvosom azt mondta, hogy az sem baj ha a vetelést követő 7 hètig nem jön meg. Mindenkinek másként reagál és regenerálódik a szervezete. Szerintem nem gond, hogy érzed, hogy meg fog jönni. Ha úgy érzed akkor viszont nézesd meg magad abból baj nem lesz, legalább megnyugszol. Sajnálom ami veletek történt.
2/7 A kérdező kommentje:
De aranyos vagy, köszönöm szépen! A választ is meg a kedvességet is! 🥰 Neked azóta sikerült? 🤞
2019. máj. 28. 20:25
3/7 anonim válasza:
Nekem pont 5 hétre jött meg utána, a ciklusaim amúgy is hosszúak, 35-38 naposak.
Ez volt márciusban, azóta egyelőre semmi :/
4/7 anonim válasza:
Első vagyok. Igen, jelenleg 20 hetesek vagyunk. ❤️
5/7 anonim válasza:
Nekem anno kicsit későbbi terhességi hétben volt spontán vetélésem, ami szintén magától tisztult, nem kellett műszeres befejezés. Egy ciklusom gyakorlatilag szinte kimaradt, kicsit több, mint 7 hét után jött meg a menzeszem újra (hetekig kitartott a "rögtön megjön" érzés is), nem volt benne semmi rendkívüli, erősebb volt kissé, de annyi, orvosom szerint még simán belefért a "normálisba" a mennyiség és a kimaradt hetek is. Azóta már két fiam született, két problémamentes, mondhatni álomvárandósságból, amivel annyi volt a tünet, hogy egy idő után mozgolódott a hasamban a lurkó. A legjobbakat kívánom neked is, erőt és kitartást, eljön biztosan Hozzátok is, akit annyira vártok...
6/7 A kérdező kommentje:
Nagyon szépen köszönöm a válaszokat, irtó jól esik a kedvességetek. Egy kicsit meg is nyugodtam, hogy nem vagyok defektes.
Mindenkinek drukkolok!
#1 : Neked pedig nagyon nagy gratula!
Biztos vagyok benne, hogy hamarosan Én is átélem ezt a csodát. 🙂🤞
2019. máj. 30. 14:56
7/7 A kérdező kommentje:
Lezárom a kérdést, megoldódott magától a dolog, a héten péntekre volt időpontom az orvoshoz, és ma azaz csütörtökön megjött , ez a 7. Hét a vetélés után. 🙂
2019. jún. 6. 06:47
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!