Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesési problémák » Nyíregyházán habituális...

Nyíregyházán habituális vetélés kapcsán melyik nőgyógyászt javasoljátok?

Figyelt kérdés

Gál Jánost? (Valaki tud hozzá tel.számot és rendelési időt írni?)

Előre is köszönöm!

2019. ápr. 27. 07:56
 1/6 anonim ***** válasza:
Inkább meddőségist és teljes kivizsgálást. Pl. Leiden mutáció, Infertilitás 3-as panel és sok más. Plusz kivizsgálást a párodnál is, mivel elképzelhető, hogy nem megfelelő minőségű az embrió - ami két félen múlik - és ezért nem marad meg (ez függ attól is, hogy mikor történik a vetélés)
2019. ápr. 28. 01:36
 2/6 anonim ***** válasza:
Jól mondja az első. Ha a vetélések a 5-6 hét körül történnek akkor mindenképp nézess NK funkciót! Minden jót!
2019. ápr. 29. 07:11
 3/6 A kérdező kommentje:

Köszi. 10.,12. és 14. héten történtek a vetélések. Ebben az esetben nem érdemes nézetni az NK funkciót?

Volt trombofília, immunológiai kivizsgálás, vércukor, hormonvizsgálat, STD. Minden rendben...

A férjemet is vizsgálták, annyi derült ki, h nagyon rossz a morfológia (egyik vizsgálaton 5, másikon 2 %), ami elvileg okozhat ilyenkor is vetélést, de szeretném, ha megnézné egy hozzáértő nőgyógyász, h ez tényleg lehet-e az oka, illetve hogy van-e amit még javasol...

Méhtükrözésem még nem volt, nem tudom, ebben az esetben ez releváns-e...

Tudom, h Gál János a meddőségin dolgozik, de magánba szeretnék hozzá elmenni, hogy maximális figyelmet szánjon a dologra. De nem tudom elérni...

2019. ápr. 29. 15:31
 4/6 A kérdező kommentje:
Infertilitás 3-as panelt hol lehet kérni, ill. honnan lehet megtudni, h miböl áll?
2019. ápr. 29. 15:32
 5/6 anonim válasza:
Szia! Kikhez jàrsz orvoshoz ha megkerdezhetem. Ajanlanal Nyiregyhazan orvost?
2019. júl. 2. 12:15
 6/6 A kérdező kommentje:

Szia!

Végül Gál Jánoshoz mentem. Egyelőre meg vagyok vele elégedve, de nem járok még hozzá olyan régóta, hogy ez mérvadó legyen. Mindenesetre ha van még kérdésed vele kapcsoladban, írj nyugodtan, priviben.

2019. júl. 6. 07:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!