Nyíregyházán habituális vetélés kapcsán melyik nőgyógyászt javasoljátok?
Gál Jánost? (Valaki tud hozzá tel.számot és rendelési időt írni?)
Előre is köszönöm!
Köszi. 10.,12. és 14. héten történtek a vetélések. Ebben az esetben nem érdemes nézetni az NK funkciót?
Volt trombofília, immunológiai kivizsgálás, vércukor, hormonvizsgálat, STD. Minden rendben...
A férjemet is vizsgálták, annyi derült ki, h nagyon rossz a morfológia (egyik vizsgálaton 5, másikon 2 %), ami elvileg okozhat ilyenkor is vetélést, de szeretném, ha megnézné egy hozzáértő nőgyógyász, h ez tényleg lehet-e az oka, illetve hogy van-e amit még javasol...
Méhtükrözésem még nem volt, nem tudom, ebben az esetben ez releváns-e...
Tudom, h Gál János a meddőségin dolgozik, de magánba szeretnék hozzá elmenni, hogy maximális figyelmet szánjon a dologra. De nem tudom elérni...
Szia!
Végül Gál Jánoshoz mentem. Egyelőre meg vagyok vele elégedve, de nem járok még hozzá olyan régóta, hogy ez mérvadó legyen. Mindenesetre ha van még kérdésed vele kapcsoladban, írj nyugodtan, priviben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!