Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesési problémák » Nem esek teherbe, mit csináljak?

Nem esek teherbe, mit csináljak?

Figyelt kérdés
Közel 1 éve próbálkozunk a párommal, de sajnos nem jön össze. Ilyen problémával kihez forduljak először? Egyszerű nőgyógyászhoz? Attól félek nem lehet babám. :( Ha valaki tud bármi praktikát, gyógyszert, vitamint, amivel sikerült összehozni a babát, szívesen fogadom. L/23

2019. ápr. 28. 09:03
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
89%
Kedves utolsó... lombikozunk, rengeteg lánnyal/nővel találkoztam ott. Senki sem jó kedvéből csinálja. A hozzászólásodból meg süt, hogy fingod sincs az egészről, meg arról, hogy ez mivel jár :( Szomorú és egyben felháborító, hogy valaki azt gondolja, hogy "lőve jobb"... Vágod, hogy mi a lombik menete? Hidd el, kihagynám, ha tehetném.
2019. ápr. 29. 00:34
 12/20 anonim ***** válasza:
32%

Kedves 11-es.

“Mert ezt sulykoljak mert jo love, es mert turelmetlen mindenki.”

Nem tudom milyen “lőve”

Azt irtam ezt sulykolják mert jó lóvé. Magyaràn jó üzlet!

Van fingom róla, köszi. Nem 1-2 ismerősöm lombikozik OK NÉLKÜL csak mert 1-1,5 év alatt nem jött a gyerek de amúgy nincs semmilyen szervi bajuk. Ok nélkül eszetlenség és butaság hiszen rengeteg kockázata van! Sőt!..

Ha valami olyan ok van ami szinte kizárja a természetes fogantatást az is màs. De boldog-boldogtalan lombikozik. A dokik is egyből már szinte oda küldik az embert.. jah bocs, elötte inszemre.

Külföldön sokkal jobban szabályozzák ezt.. nem véletlen.. ott tényleg indoknak kell lenni. Es az nem indok hogy 1-2 éve nem jön a gyerek pedig fizikailag minden ok..

2019. ápr. 29. 01:01
 13/20 anonim ***** válasza:
49%

Amíg nincs kivizsgálva,addig nem lehet azt mondani,hogy minden rendben,egészséges valaki.Ha meg van valami,inkább teherbeesés előtt jó,ha kiderül,és kezelve van,h pl.ne legyen egyből vetélés,vagy egyéb probléma.Kérdezőnek 1 éve nem sikerül,de nyilván nem egyből lombikra megy,odáig is rengeteg idő vezet.Lehet türelmetlenség,de onnastól kezdve,hogy szeretne babát,igenis fontos az,hogy lehet-e,mikor lesz,minden rendben van-e.

Azért én megértem,hogy ha mindenhol azt mondják,hogy minden oké,mégsem jön a baba, évek telnek el,és bevállalja a pár.

2019. ápr. 29. 17:52
 14/20 anonim ***** válasza:
1év után már foglalkoznak vele. Elmész egy nőgyógyászhoz, csinál egy hüvelyi ultrahangot, elküld egy pár vérvételre. Mi már 3 év sikertelenségnél járunk és egy inszemen túl vagyok. Egy pár orvost már bejártam. Mindenki a nőnek az inofolic férfinak a folandrol port ajánlotta leginkább.Ez vitamin,3 hónap folyamatos használat után kezd eredménye lenni, de viszont az ára az elég borsos.Ha sikerül az inofolicot kifognod akkor van 12ezerért, de 16ért is. A folandrol pedig 15 től kezdődik. Neten van olcsóbb is, de hamisítják.Nekem ugyan nem hozott megváltást mivel van pcosem is meg irem is ,de a páromon javított
2019. ápr. 29. 23:03
 15/20 anonim ***** válasza:
90%
Utolsó vagyok. Még annyi,hogy ha találsz egy értelmes nőgyógyászt,akkor a párod is veled párhuzamban ledz kivizsgálva,ami már csak azért sem egy hátrány,mert ha nála van a baj,akkor téged nem gyötörnek feleslegesen.
2019. ápr. 29. 23:13
 16/20 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a válaszokat!
2019. máj. 1. 11:01
 17/20 anonim ***** válasza:
28%
Én másfél év után mentem dokihoz,hogy legalább valami vérvételre küldjön.Nem küldött sehová,azt mondta igyam az inofolicot,aztán menjek vissza terhesen.Nagyon pipa voltam rá,de 3 hét ivás után terhes lettem. 😊
2019. máj. 2. 06:55
 18/20 A kérdező kommentje:
Nem is hallottam még róla! :O Mennyibe kerül?
2019. máj. 15. 07:27
 19/20 anonim ***** válasza:

Kedves 12-es, ha nem használsz ékezetet, akkor max találgatni lehet mire gondoltál és minek van értelme abban a kontextusban. Spec a lóvé szó eszembe se jutott...

Mit értesz szervi baj alatt? Elzáródott petevezeték? Mert kb ennyi lehet a szervi baj. A kimerülő petefészek még idetartozik? PCOS idetartozik? Endo? Pajzsmirigy problémák? Esetleg immunológiai problémák?

Akinél 1-1,5 éve nem jön a gyerek, ott valami van. Lehet hogy tényleg nem első kanyarban a lombik az indokolt, de hogy orvosi segítség kell az tuti. Az meg már a rendszer hibája, hogy a nőket minimál kivizsgálással nyomják be a rendszerbe, mert az intézet az elvégzett beavatkozások után kap pénzt.

Kérdező: az inofolic folsav és myo-inozitol kombó. Nem csodaszer. PCOS-nél segíthet, de IR-t ronthat. De ha Leiden vagy egyéb véralvadásos génmutációd van, felejtős, mert akkor csak a folát jöhet szóba. Egyébként 8000-12000 Ft között van egy havi adag, attól függ, hol veszed.

Én szedtem fél évig a három inszem alatt. Most folátot szedek, mert kiderült a mutáció. Júniusban már lombik.

2019. máj. 15. 09:21
 20/20 anonim ***** válasza:

Mi váltott műszakban dolgozunk a párommal így baromi nehéz volt úgy időzíteni hogy ovuláció idején tudjunk együtt lenni

Idén márciusban elmentem a szokásos vizsgálatra, mondtam a dokinak hogy tavaly nyár óta próbálkozunk ès semmi. Azt mondta nyugi, ne görcsöljünk, esetleg szedjek vitamint. Áprilisban már pozitív lett a teszt 😊

2019. aug. 19. 22:57
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!