Ha a clostilbegyttől nincs peteérésem, utána mit lesz?
Kisfiam 3. ciklus clostiból lett.
Tesóval 12 ciklusban próbálkoztunk kisebb nagyobb szünetekkel. Talán 3x volt peteérésem tőle.
Én nem mentem tovább. Utána már meddőségi kezelés jön.
Nekem sem volt tőle. Végig csináltam a két kurát. Utána hormon injekci és arra sem!!!
Ugyhogy, meddöségi... ott csináltak hasi és méh ultrahangot, átjárhatoságit és petefészekmütétet. Most várunk.
Én ismerek nem egy olyan nőt, akinek több évet csesztek el closti kúrákkal, mikor már egyértelmű volt, hogy tovább kellene lépni meddőségis területre. Ott, ha minden rendben benn - átjárható vagy és a méhtükrözésnél is mindent rendben találnak, valamint a párodnál is - akkor kapsz injekciókat, amitől már tuti lesz peteérésed és mehet az inszem. Ha a fentiek közül valami nem stimmel, vagy a hormonértékeid olyanok hogy indolkolják, akkor egyből lombik.
Nem érdemes várni, mert a kivizsgálások meg mindennel el fog menni majdnem fél-egy éved mire az első kezelés megtörténik. Ezen kívül egy nagyon jó (magán) endokrinológus felkeresése erősen javallott szintén, a pajzsmirigy hormonok kivizsgálása végett.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!