Utolsó mensim: március 20. Ma tartok a 36. napon. Árthat ha terhes vagyok?
Esetleg hívd fel azt, aki végzi a kezelést és szólj hogy talán terhes vagy, mielőtt elindulnál :) ő biztos fogja mondani, hogy árthat e vagy sem.
Egyébként szerintem lehet menni, én pl közvilágítási lámpatesteket pakolásztam, amikor még nem tudtam hogy terhes vagyok, pedig már két hete késett akkor. Semmi baja, itt rohangál körülöttem :)
Akkor én pont ilyen cipőben jártam:) Én is az áramost kaptam a derekamra, utána meg még egy mágnesest is.Nálam mondjuk egyik se ért semmit, azért írtam, hogy nem oszt, nem szoroz, ha esetleg az utolsó kettőt terhesség miatt kihagyod. Vérnyomást nem szoktak mérni, csak az számít, hogy szedsz-e vérhígítót. Az is azt hiszem csak azért, mert akkor nem azt a cuppantós(vákuumos)cuccot rakják rád.Papír viszont tuti,hogy van, nem értem nálatok miért nincs. Belegyező nyilatkozat, hogy tájékoztattak és beleegyezel a kezelésbe.
3-as voltam
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!