Győrben olyan nőgyógyász akki meddőségre specializálódott?
Kezdek elbizonytalanodni abban hogy a nőgyógyászom kellő képpen jártas a meddőségben.
Valaki tud esetleg olyan nőgyógyászt Győrben aki neki segített?
Minden vizsgálaton túl vagyunk. Most Clostibegytet szedek, de semmit nem akar beszélni a jövőbeni tervekről és én 1,5 év utàn már készülődnék pl az inszemre :(
Egészségesek vagyunk mind a ketten.
Ha meg volt minden vizsgálat, akkor nem kell az orvosod ajánlása. Csekkolj be a Kaáliba. Hormonpanel+uh+andrológiai szakvélemény+HSG szükségesek hozzá.
Elég jó orvosaink vannak itt győrben. Stummer, Dúcz René, Busznyák Csaba, Mika Péter.... Ezeket ajánlom. En Stummerhez jártam, de ő le akart rázni Clostyval. Semmi vizsgálatra nem írt ki. Ez után tb alapon elmentem Dúcz Renéhez, azóta túl vagyok minden vizsgálaton, holnap megyek HSGre időpontot kérni.
Stummert még így is ajánlom, évekig az orvosom volt, nála szültem a Fiam.
Ha ez a ciklus is sikertelen lesz akkor bejelentkezünk. Volt laparoszkopos átjárhatóságim, hormon panel 3. és 21. napi, inzulinrezisztencia mérés, minden frinc franccal együtt, uh követés, párom most megy másodszorra spermiogramm vizsgálatra mert letelt a 3 hónapos Valeofert kúrája. Hátha még jobban serkentette a katonákat :)
Remélem elég friss lesz minden papirom és nem kell semmit újra megcsináltatni.
A Kaáliba minden fizetős? A 18.000 ft első konzultációs díj és a rengeteg jövőbeni vizsgálat díját gondolom nekünk kell 100%-ban finanszírozni!?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!