Milyen vizsgálatokat végez a nőgyógyász, hogy megállapítsa, hogy ‘minden rendben’?
Voltam a nőgyógyászomnál, akitől kértem, hogy vizsgáljon át teljesen, hogy megtudjuk, minden rendben van velem és a teherbeesés sikeres lehet.
Viszont a vizsgálat annyiból állt kb mint a rákszűrés..5-10perc,majd felállt és közölte, hogy minden rendben.
Én nem nyugodtam meg ettől és több hónapnyi próbálkozás eltelte után egyre kevésbé érzem, hogy sikerülni fog.
Tényleg ennyi a vizsgálat? Azt hittem elküld vérvételre stb...
Mennyi az a több hónap?
1 év előtt nem szoktak vizsgálgatni, mert full felesleges. Egészséges embereknek is idő kell sokszor, nem esik mindenki teherbe az első védekezés nélküli szexnél.
8hónapja nem védekezünk, a férjem 40éves, ő is is megy a megadott vizsgálatokra, ha mindenhol minden rendben, akkor lombikozunk..
Köszönöm a válaszokat!
Ezt nem teljesen értem, hogy ha mindenhol minden rendben akkor lombikozunk. Azért ez nem ilyen egyszerű. Majd az orvos megmondja, hogy mi a teeendő, attól függően hogy mi a problmátok.
Egyébként az alap vizsgálatokat már leírták előttem, ciklusfüggő hormonok vérvételből, peteérés figyelése, petevezeték átjárhatósági vizsgálat, illetve cukorterhelés sem árt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!