Pataki Zita tényleg ilyen erős vagy csak úgy akarja mutatni?
Követtem a vlogját, én magam is képes vagyok bőgni rajta, illetve a mostani nyilatkozatain is.
Többször pozitív próbál maradni, állítja hogy nem baj hogy így lett, nem bánja, elfogadta hogy nem lehet saját gyereke, állítja, hogy attól ő is teljes értékű nő, nem érdekli a társadalmi nyomás, de mégis elsírja magát. Ez nekem olyan mintha csak mondaná, de nagyon is érdekli, nem fogadta el, őrlődik rajta. Nem?
Szerintem meg pont az a baj a társadalommal, hogy mindenki azt mutatja kifelé, milyen tökéletes élete van, és közben olyan kálváriákon megy keresztül, amibe sokan bele is roppannak.
Mi ugyanúgy lombikozunk, és ha nem is vlogolok, megosztottam a barátaimmal, ismerőseimmel a felismerést, hogy nekünk erre van szükségünk, majd a lépéseket is, a leszívás örömét, hogy mennyi lett, a beültetés előtti csalódásom hogy nem úgy alakult, és az örömöm, mikor lett hcg. A legszebb, hogy ezernyi pozitív visszajelzést és ezáltal erőt kaptam. És ami még döbbenetesebb, hogy mennyien jöttek elő és immár vállalták föl, hogy nekik is ezen kellett/kell végigmenniük. Bennük ez egy eltemetett szégyenfolt volt - szinte egytől egyig ezt mesélte nekem.
De bárki, aki bármilyen gyengeségét, kálváráját fel tudja vállalni, olyan erővel és belső tartással rendelkezik a szememben, ami csak tiszteletet érdemel. Erre azt mondani, hogy gusztustalan nekem azt tükrözi, hogy az illetőnek a saját gyengeségei elfogadása vagy elfogadtatása okozhat nehézséget vagy olyan mélyen beleégett a nagyanyáink "jaj csak ki ne derüljön" mentalitása, hogy még ma is magáénak érzi, pedig bizonyított hogy testi megbetegedésekhez is tudnak vezetni az elhallgatott, családi titkok.
(Szigorúan, véleményem szerint)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!