Pataki Zita tényleg ilyen erős vagy csak úgy akarja mutatni?

Figyelt kérdés

Követtem a vlogját, én magam is képes vagyok bőgni rajta, illetve a mostani nyilatkozatain is.

Többször pozitív próbál maradni, állítja hogy nem baj hogy így lett, nem bánja, elfogadta hogy nem lehet saját gyereke, állítja, hogy attól ő is teljes értékű nő, nem érdekli a társadalmi nyomás, de mégis elsírja magát. Ez nekem olyan mintha csak mondaná, de nagyon is érdekli, nem fogadta el, őrlődik rajta. Nem?

2019. márc. 12. 09:51
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:

Szerintem meg pont az a baj a társadalommal, hogy mindenki azt mutatja kifelé, milyen tökéletes élete van, és közben olyan kálváriákon megy keresztül, amibe sokan bele is roppannak.

Mi ugyanúgy lombikozunk, és ha nem is vlogolok, megosztottam a barátaimmal, ismerőseimmel a felismerést, hogy nekünk erre van szükségünk, majd a lépéseket is, a leszívás örömét, hogy mennyi lett, a beültetés előtti csalódásom hogy nem úgy alakult, és az örömöm, mikor lett hcg. A legszebb, hogy ezernyi pozitív visszajelzést és ezáltal erőt kaptam. És ami még döbbenetesebb, hogy mennyien jöttek elő és immár vállalták föl, hogy nekik is ezen kellett/kell végigmenniük. Bennük ez egy eltemetett szégyenfolt volt - szinte egytől egyig ezt mesélte nekem.

De bárki, aki bármilyen gyengeségét, kálváráját fel tudja vállalni, olyan erővel és belső tartással rendelkezik a szememben, ami csak tiszteletet érdemel. Erre azt mondani, hogy gusztustalan nekem azt tükrözi, hogy az illetőnek a saját gyengeségei elfogadása vagy elfogadtatása okozhat nehézséget vagy olyan mélyen beleégett a nagyanyáink "jaj csak ki ne derüljön" mentalitása, hogy még ma is magáénak érzi, pedig bizonyított hogy testi megbetegedésekhez is tudnak vezetni az elhallgatott, családi titkok.

(Szigorúan, véleményem szerint)

2019. júl. 7. 18:50
 12/12 anonim ***** válasza:
Nem az a baj,hogy nem merném kimutatni,ha fáj valami. Csak nekem ilyen a személyiségem,hogy a nyilvánosságból nem tudok erot nyerni. Nem mutatnám meg-pedig nagyanyámnál azert jóval modernebb vagyok.
2019. júl. 8. 18:42
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!