Timella11 kérdése:
3 napja késik viszont a tesztek negatívak! Lehetseges hogy terhes vagyok?
Figyelt kérdés
Párommal szeretnénk babát!nem szokott késni a mensim sőt előtte egy héttel mindig fajnak a melleim. 1jen kellett volna megjönnie de nem jött a melleim is aznap kezdtek el fájni emellett nagyon fáradt vagyok, émelygek sokat és sokszor sírok a semmin konkrétan.. Csináltam teszteket és negatívak..? Valaki van vagy volt már hasonló helyzetben?? Segítsetek légyszi mert eléggé el vagyok keseredve...2019. márc. 3. 13:26
1/7 anonim válasza:
Nézd át a napi 100db ugyanilyen fölösleges kérdést...
3/7 A kérdező kommentje:
Bunkó válaszokra nem vagyok kíváncsi.. Egyébként ha ennyire idegesít a napi 100 hasonló kérdéssel együtt az enyém is kedves első kommentelő akkor nem kell kommentálni..
2019. márc. 3. 13:49
4/7 anonim válasza:
Bármi lehet. Vagy stressztől késik, vagy később fogant, ezért nem mutatja még ki a teszt.
5/7 anonim válasza:
Bármi lehet még. Nrkem elsőre 5.napon mutatta ki, nagyon halványan. Ma már 5 éves. Most már aznap kimutstta.
6/7 anonim válasza:
Lehet,hogy terhes vagy és korán teszteltél,de az is lehetséges,hogy csak késik,elvégre pár nap késés bármikor előfordulhat.
De ezek olyan nyilvánvaló dolgok,hogy tényleg teljesen felesleges kérdést kiírni miatta.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!