Ovulációs teszten csak a kontroll csík?
Figyelt kérdés
Ez lehetséges? Sok helyen azt olvastam, hogy mindig van teszt csík is csak halvány. 25ös a teszt amúgy.2019. febr. 15. 15:32
1/2 anonim válasza:
Nekem a ciklus elején és a végén nincs halvány teszt csík sem csak “havasmező”. Úgy kezdtem az első tesztelést, hogy végig teszteltem a ciklusom. Vsgy pár nap múlva lesz ovulációd, vagy volt már.
2/2 anonim válasza:
Ez a sok helyen olvasott dolog sajnos egyszerűen nem igaz. Én párhuzamosan többféle érzékenységű csíkkal teszteltem végig több ciklust is és azt tapasztaltam, hogy egyrészt az valóban úgy van, hogy az LH-t jelző csík először halvány volt, majd az ovuláció közeledtével erősödött a teszten, viszont azt is tapasztaltam, hogy amikor az alacsony koncentrációra érzékeny teszten még nem volt erős csík, akkor a magasabb koncentrációra érzékeny teszten egyáltalán nem volt csík, csak a kontroll. Majd az ovuláció közeledtével azon is megjelent a halvány majd erősödő csík. Ha úgy is megjelenne csík, hogy az LH még bőven meg se üti a szintjét, akkor az igencsak gyanús, hogy nem megbízható a teszt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!