Alexandra156 kérdése:
Szerintetek, ha a 2. csík a ragasztás alatt van, az jelentheti azt, hogy a teszt pozitív?
Figyelt kérdés
Arra gondolok, hogy kijött a teszten egy piros csík, és egyértelműen kijött még egy halvány csík..de viszont az a ragsztás alatt(kontrollcsík alatt).Lehet , hogy pozitív a teszt? Kettőt is vettem,mind a kettőn ugyan ez jött ki!2014. okt. 14. 22:21
4/10 anonim válasza:
Hol pontosan?...de nem hiszem...
5/10 anonim válasza:
nem, az nem számít
amúgy nem kell szétszedni egy tesztet, hogy lássuk az eredményt...a Tiéd, negatív
6/10 anonim válasza:
belőled biztos jó anya lesz, ha már a ragasztás alatt is keresed:)
alapos, szorgalmas, kitartó, precíz :D
7/10 A kérdező kommentje:
Nem szedtem szét a tesztet, csatolok képet
2014. okt. 15. 12:03
9/10 anonim válasza:
Ott mindig olyan a teszt.A teszt negatív.Sajnálom.
10/10 anonim válasza:
Sziasztok. Ha a második csik halványan ott van, de fehéres, mármint középen van egy fehér rész. akkor az mit jelent? Lehet korán teszteltem mert még van 3 napom, de tegnap barnáztam, ami mára elmult
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!