Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesési problémák » Mitől emelkedhet ennyire? És...

Mitől emelkedhet ennyire? És ez mit jelent?

Figyelt kérdés

TSH értékem június ota csak emelkedik.

Júniusban 1.6volt. Decemberi hormon vérvételen már 2.4 volt.

Most a napokban volt vérvételem ennek az eredménye már 3.3 volt.

22.én megyek orvoshoz magánba. Őt megvárom mit mond van e értelme endokrinológust fel keresnem.

A-ZMama vitamint szedek amiben 150mikrogramm Jód van. Nem tudom nem e árt az is.

Sokan most a szelént javasolják, hogy azt szedjem.

Valakinek hasonló története? Tapssztalata? Véleménye?

2019. febr. 6. 10:25
 1/4 A kérdező kommentje:
Azt elfelejtettem hogy babát szeretnénk. 15hónapja már. Júliusban volt egy kürt terhességem. 7.héten mütöttek. Azóta volt hormonsorom. Parom is volt andrologusnál. Nála minden nagyon jó.
2019. febr. 6. 10:28
 2/4 anonim ***** válasza:

Szia!

Engem letiltott az endokrinológus doki a jódról.

Csak szedem a gyógyszert a pm re.

Nőgyógyász nem ért a hormonokhoz.

Endokrinológushoz menj.

2019. febr. 6. 11:59
 3/4 A kérdező kommentje:

Mindenképpen megyek nőgyogyászhoz, mert a ciklus 2.felében mindig barnázok/vérezgetek ez ovutol mensiig kitart. És ez miatt kerestem fel magánba dokit mert sztk alapon mindenki csak legyint rá.

Tőle is azert kikérem a véleményét ezzel kapcsolatban.

2019. febr. 6. 12:42
 4/4 anonim ***** válasza:

Engem is jódtilalomra ítélt az endokrinológusom.Terhes vitamint is csak a jódmenteset szedhetem.

Szedem a pm gyógyszert és szelént hozzá.

Eddig jó volt az értékem,most a januári vérvételem kicsit elszállt,de azt mondta a doki hogy azért van mert már 33hetes terhes vagyok.

Szóval mindenképp keress endodokit,hiszen ő tud segíteni helyreállítani és nem félvállról fogja venni mint a nőgyógyász!

2019. febr. 6. 16:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!