Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Az Utrogestan hüvely kúptól...

Az Utrogestan hüvely kúptól emelkedhet a hő? Kicsit érzem a hasam, mármint szúrkál meg görcsölget, ez is az Utrogestantól lehet?

Figyelt kérdés

[link]

Hétfőn este kezdtem el használni.

Köszi a válaszokat.

2009. okt. 7. 09:43
 1/1 anonim ***** válasza:

Lombikos vagy? Akkor szerintem ez van:

A szer a terhességet támogatja, hormonkészítmény. A hőt a hormonok ugye, amit progeszteronként beviszel, felviszik. Fehéres folyásod is lesz tőle. A hasszurkálást nem tapasztaltam, de az lehet a beavatkozástól is, vagy beágyazódástól, vagy csak nem használ eléggé és megy a ciklusod tovább, ahogy szokott.

Türelmesen várj és ne figyelj annyira a hasadra, ha csak nem erős a fájdalom. Akkor menj dokihoz!

Szóval Türelem!!!!!!!!

2009. okt. 7. 15:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!