Milyen vizsgálatokat tudnánk ilyen rövid időn belül megcsináltatni? Páromat is külön szeretném ha megvizsgálnák, neki hová kéne időpontot kérnünk?
Február közepén megyünk haza párommal 5 napra,ebből 3 munkanap.
Külföldön élünk, dolgozunk. Szeretnénk családot alapítani szeptember vége óta igyekszünk is tenni érte, sajnos eddig nem sok sikerrel.
Szeptember óta szedek folsavat, olyat, ami tartalmaz jódot, e vitamint, a vitamint, b6 és b12-t. Szedek emellett vénusz cseppeket is - habár semmi gond nincs a ciklusaimmal 26-27 naposak rendszerint.
Ma jött meg, mire hazamegyünk túl leszek az ovuláción és a 15. Ciklus napom lesz, mivel ma kezdtem menstruálni. :(
Már nem cigizünk szeptember óta, egészségesek vagyunk, egészségesen táplálkozunk.
Páromnak elképzelhetően herevisszere van, lehet az a probléma... 27 évesek vagyunk.
Szerintetek mit csináljunk? Hova lenne érdemes (természetesen maszekba) elmenni kivizsgálásokra (mint: átjárhatósági, esetleg hormon vizsgálat, vagy páromnak sperma vizsgálat)??
A normális, korrekt és segítő válaszotokat előre köszönöm. :)
Szerintem magánklinika megcsinálja, de szerintem is felesleges. Mi is pont ebben a cipőben vagyunk, szeptember óta próbálkozunk, eddig eredménytelenül. Baromi nehéz, de egyelőre én sem szeretnék orvoshoz menni.
A herevisszeret miből gondoljátok?
Ha megnyugtat benneteket, akkor menjetek el kivizsgálásra. Érdemes a férfi vizsgálatával kezdeni, mert, az az egyszerűbb. De sok embernek úgy is csak 6 hónapon túl sikerül, hogy teljesen egészségesek mindketten.
Teljesen normálisnak számít még, hogy nem lettél terhes ennyi idő alatt. Tudom, mondani könnyű. Illetve nem, mert én már a 12. sikertelen hónapom húzom :).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!