Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesési problémák » Mit jelenthet ez az orvosi lelet?

Mit jelenthet ez az orvosi lelet?

Figyelt kérdés
Sziasztok! Ma voltam nődokiná mert 3 hete megvolt a menzeszem majd elmúlt egy hétre multhet csütörtökön megjött, mondta doki menjek vissza. Majd ezt írta a papíromra. 80mm, uterusban 15 mm-es endometrium. Nagyobb tömött uterus szabad környezetben. Majd közölte h pénteken menjek kaparásra, majd mindezek után hozzá tette nem lehet maga terhes? Szerintetek? Így már nem merek menni eü küretre mert mi van ha nem veszik észre ha netán tényleg terhes vagyok.
2019. jan. 21. 14:06
 1/9 anonim ***** válasza:
15 mm endom terhességre utalhat de ha csinálsz egy tesztet akkor kapsz választ a kérdésedre.
2019. jan. 21. 14:25
 2/9 anonim ***** válasza:

Az endometrium a méhnyálkahártya. Ez egy elég szépen megvastagodott nyálkahártya, ami utalhat korai terhességre.

A 80mm nem értem, hogy mi, azt kihagytad, hogy mire írta, hogy 80 mm...

De miért mennél küretre? Nem értem

2019. jan. 21. 14:28
 3/9 anonim ***** válasza:
100%
80mm uterusban 15 mm-es endometrium = A 88 mm-es méhedben 15 mm vastag a méhnyálkahártya, ami viszonylag vastag, ciklus végi állapot. Lehet korai terhesség is (ami még UH-n nem látszik), de ha nem vagy terhes, akkor tovább nőve okozhat panaszt, ha valami hormonális ok miatt nem válik le (vagyis nem jött meg menzeszed), ilyenkor szoktak gyógykaparást csinálni és/vagy, de jellemzőbben tablettával meghozni. Tehát ezért kérdezte meg, hogy van-e rá esély, ezért érdemes tesztelni, és ezért kérdés, hogy mi a panaszod, amivel mentél :)
2019. jan. 21. 14:37
 4/9 A kérdező kommentje:
Azt írta BMFU 80 mm uterusban 15mm-es endometrium. Múlt héten ezt írta : uterus corpus 70x46mm - es uterusban 17 mm-es endometrium. De megvolt 3 hétig aztán elmúlt elmentek dokihoz mondta ha megjon menjek vissza, ez volt multhet kedden csütörtökön megjött. Ezért mentem ma vissza és ezért aake kaparasra küldeni mert rendszertelen és elhuzodo a menzeszem. Tesztet csináltam de az negatív. De félek be menni kaparásra mi van ha lehet esély babára.
2019. jan. 21. 15:29
 5/9 anonim ***** válasza:
Hát a kaparás előtt reggel csinálsz egy tesztet oszt kész. Nem túl bonyolult.
2019. jan. 21. 16:51
 6/9 anonim válasza:
Csináltál tesztet? Az mutatná már,hogy van-e baba.
2019. jan. 22. 09:41
 7/9 A kérdező kommentje:
Csináltam már igen de az negatív.
2019. jan. 22. 11:09
 8/9 anonim ***** válasza:
100%

menj el egy magán laborba

3000 forint egy hcg vérteszt, még aznap délután meg van az eredmény.

És a vér az nem hazudik.

Ha biztosra akarsz menni én ezt javaslom !

2019. jan. 22. 13:41
 9/9 anonim ***** válasza:
Gondolom azért van szükség az egészségügyi kaparásra, mert hiába vérzik elhúzódóan, a nyálkahártya nem válik le, nem ürül ki, ez további problémákhoz vezethet.
2019. jan. 23. 12:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!