Miért nincs rendben a ciklusom?
Párommal voltunk teljes kivizsgáláson és minden rendben van nálunk! Másfél éve nem jön baba:(
Viszont a ciklusom is nagyon hosszú. Ha minden rendben van akkor miért nem menstruálok rendesen?
A ciklusom 40-45 napos.
A 40-45 nap nem számít extrémnek. Nekem 35 napos ciklus mellett elsőre összejött a baba.
De sokan vannak itt 45 napos ciklussal. Semmivel sem nehezebb, csak nyilván ritkábban van lehetőséged próbálkozni.
Ovudat szoktad figyelni? Mert ha nem, akkor érdemes lenne esetleg megpróbálkozni vele, mert minél hosszabb a ciklus annál kisebb az esély rá hogy pont félidőre esik az ovu.
Nekem 40-55 napos ciklusokra mondták, hogy valószínűleg peteérésem sincs.Abban a hónapban megkaptam a vérvételi papírokat aztán már nem is kellett elmennem, mert terhes lettem.Szóval önmagában az, hogy valakinek hosszú a ciklusa nem jelenti, hogy nem lehet terhes.
Ha nem voltatok még orvosnál ideje elmenni.Én endokrinológusnál voltam, pajzsmirigy és 3-21 napi vérvételt ajánlott akkor meg cukorterhelést azt mondta ezeknek az eredményeiből hamar ki fog derülni sok minden.
Annyit azért hozzá tennék, hogy nekünk is két év alatt jött össze az első.Mert a hosszú ciklusaim mellett nem is mindig tudtunk megfelelő időben együtt lenni.
Kezdjétek el a kivizsgálást max közben tényleg teherbe esel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!