Mitől lehet? Lehetek Terhes?
Sziasztok. Olyan problémám van hogy normális menstruáció előtt 15 nappal egyén rózsaszínes folyásom volt. Utána való nap sötét barnás folyásom lett. Ma pedig elkezdem vérezni. 13 nap van még hátra. Soha nem volt ilyen és nem értem hogy mitől lehetne ez. Mindig pontosan jött meg.
Tunetkent csak annyit tudnék leirni hogy nagyon sokat kell pisilnem, a derekam fáj és néha beszur a hasam. Soha nem szokott problémám lenni mikor megjon a menstruációm. Gyereket szeretnénk. Tegnap vettem egy tesztet.. De szerintem fölösleges lenne megcsinalni. Írjátok. Hátha valaki volt már ilyen helyzetbe.
Peteérés😉nyugi! Tesztelni raersz a nem vart napján!
Sok sikert kívánok 😉
Szerintem van esély rá, de ha nagyon nagy a vérzés vagy úgy mint mikor megjön akkor szerintem menj el nőgyogyaszhoz vagy beszélj vele telon. mert ez nem normális h ilyen hamar megjonne,nehogy vmi komolyabb bajod legyen.
Zs
Ha vannak görcseid akkor valószínűleg tényleg menstruáció! De akkor is mindenképp menj el orvoshoz ilyen hamar akkorsem egészséges ha megjott.
Főleg így....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!