Vajon miért nem jön meg a menstruációm?
Clostilbegytet szedtem, 5x2-t, 4. (utolsó) alkalommal. Tegnap kellett volna megjönnie, de eddig semmi jele sincs. Máskor majdnem leszakadnak a melleim meg a derekam már előtte napokban, illetve érzékenyebb vagyok. Most kis mellfájdalom van csak, más tünet nincs, hogy meg akarna jönni.
Csináltam tesztet tegnap is és ma is , sajnos negatív lett mindkétszer.
Mi lehet a baj? Betegség miatt nem jutottam el uh-ra, illetve emiatt talán háromszor voltunk csak együtt a hónapban (10-e környékén),így azt sem tudom, volt-e peteérésem vagy sem. Előző hónapokban volt.
Jövőhéten megyek ismét orvoshoz, de addig érdekelne, hogy járt-e már valaki így.
Szia,reméljük baba van a dologba de ez a gyógyszer elég érdekes,,, van akinek nagyon durván kitolja a menstruációjat. mert én8 hónapig szedtem volt persze kihagyás de egy hónapja hagytam abba előtte mindig kitolta a 28napos ciklusomat. 30 - 31napra az utolsót pedig 32 napra.
Mar egy hónapja nem szedem, és ma vagyok 31.napomon
Remenykedem h holnap nem jön meg! 😊🙏
Sok sikert neked is 😊👶
Köszönöm a válaszokat!
Sajnos nekem megjött szerdán délután. Viszont, épphogy alig volt 2-3 napig valami...Eddig sem volt sok, de ez már szerintem nagyon kevés. Ijesztő nagyon, ki tudja, mit kutyult bent össze nekem. :-( Már alig várom, hogy mehessek a dokihoz.
Veletek mi a helyzet? Második, mit mutatott a teszt? :-) Remélem pozitív!
Sajnos reggelre megjott, ugylatszik a gyógyszernek nyújtott hatása van.😞
Sok sikert neked a továbbiakban 😊👶
Sajnálom!
Talán a következő a mi hónapunk lesz! :-) Én mondjuk most nem szedtem, így sok reményt nem fűzök a dologhoz..
Kedves kérdező. Reméljük 😊🙏
Én 4honapig szedtem utána 7 hónapja szünet, és megint 4 hónap clostilbegyt! Noverben szedtem utólag úgyhogy egy hónapja nem már, de én úgy tudom h nyújtott hatása van,nekem sok érdekes tüneteim voltak tőle,még akkoris mikor nem szedtem(mensi kitolta , hasfajas, hasszurkalas, terhességi tünetek) 😏 sokan gyógyszer mentes időszakban estek teherbe.ugyhogy ez miatt ne aggódj😉
A gyakori hasszúrkálás nálam is jelen van. Eleinte még bizakodtam, de aztán rájöttem, hogy semmit sem jelent.
Na de majd egyszer remélem összejön nekünk is! :-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!