Miért nem jön még a baba?

Figyelt kérdés
A férjemmel két éve nem védekzünk semmilyen formában,próbátam az ovulációs tesztet ami erős pozi volt mindig, naptárt vezettem stb még sem jön a baba. van egy kislányom az elöző kapcsolatomból és nagyon szeretnénk egy kistesót...a férjem néha önkéntelenül ágybavizel éjjel, van hogy ritkán van hogy majdminden nap. nem beszélünk soha róla mert ő szégyenli én pedig nem akarom kinos helyzetbe hozni amolyan nyilt titok...volt neki here gyulladása ami szerintem nem mult el neki,az orvoshoz is titokba ment el de persze előttem nem tud titkolózni mert megtatláltam a papirt...lehet hogy ezért nem esem teherbe?

2018. dec. 11. 10:15
 1/6 anonim ***** válasza:
93%
Ha ennyire nem tudtok kommunikálni kényes témákról, mi lesz a szülésnél meg a baba ellátásánál? Igenis hozd fel neki, és ne a baba-téma miatt, hanem az ő egészsége érdekében. Amíg nem gyógyul meg, addig ez legyen az elsődleges, nem csak mert gusztustalan és kellemetlen, hanem mert állhat komolyabb baj is a háttérben.
2018. dec. 11. 10:38
 2/6 anonim ***** válasza:
93%
Te amúgy normális vagy? Hogy akarsz úgy gyereket vállani, ha nem vagytok képesek a kommunikációra? A férjedről van szó, nem egy idegenről! Mi az, hogy titkokban megy el orvoshoz, de lebukott, mert megtaláltad a papírt? Felnőtt férfi, aki elvileg gyereket akar, nem titkolózni kéne, hanem beszélgetni!
2018. dec. 11. 10:47
 3/6 anonim ***** válasza:
80%
Ilyen kapcsolatba nem kell gyerek. Ezt nem bontásból mondom.
2018. dec. 11. 12:36
 4/6 anonim ***** válasza:
90%

2 év sikertelenség után én nem itt keresném a válaszokat.Kell egy orvosi kivizsgálás mindkettőtöknek, neked és a párodnak is.Sajnos az, hogy az ovulációs teszt pozitív csak azt jelzi ,hogy megnövekedett a hormon a szervezetedbe ettől még előfordulhat, hogy nem reped meg a tüsző.(Endokrinológus mondta, hogy van olyan ezeknél a teszteknél is, hogy fals pozitív).Szóval a te oldalad ugyanúgy meg kell vizsgálni mint a párodét és legtöbbször inkább a férfival kezdik, mert ha rendben van nála a spermaszám akkor valószínűleg a női oldal nem működik rendesen.

Nem tudom, ha az ágyba vizelésről nem tudtok beszélni akkor ,hogy fog elmenni a párod spermavizsgálatra?

Nagyon nagy baj, ha nem tudtok ilyen dolgokat megbeszélni egymással.Valahogy próbáld rávenni, hogy menjen el egy alaposabb kivizsgálásra.

Amúgy 30 alatt 1 év után ajánlott az orvosi kivizsgálás.

35 felett pedig fél év után.Szóval bármelyik korcsoporthoz tartoztok bőven túl vagytok az időn.

2018. dec. 11. 13:19
 5/6 anonim ***** válasza:
83%
Igen, sajnos a here betegségei okozhatnak meddőséget. Jelentkezzetek be nőgyógyászhoz/andrológushoz mindenképp.
2018. dec. 11. 16:24
 6/6 anonim ***** válasza:

Mi ebben a szégyellni való? Nem is értem.

És akkor mikor mosod a lepedot, vagy áthúzod az agyat akkor nagyokat hallgattok? Számomra ez elképzelhetetlen. Tőlem a férjem ebben a helyzetben segítséget kérne, nem elzarkozna...

2018. dec. 26. 17:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!