Miért nem jön még a baba?
2 év sikertelenség után én nem itt keresném a válaszokat.Kell egy orvosi kivizsgálás mindkettőtöknek, neked és a párodnak is.Sajnos az, hogy az ovulációs teszt pozitív csak azt jelzi ,hogy megnövekedett a hormon a szervezetedbe ettől még előfordulhat, hogy nem reped meg a tüsző.(Endokrinológus mondta, hogy van olyan ezeknél a teszteknél is, hogy fals pozitív).Szóval a te oldalad ugyanúgy meg kell vizsgálni mint a párodét és legtöbbször inkább a férfival kezdik, mert ha rendben van nála a spermaszám akkor valószínűleg a női oldal nem működik rendesen.
Nem tudom, ha az ágyba vizelésről nem tudtok beszélni akkor ,hogy fog elmenni a párod spermavizsgálatra?
Nagyon nagy baj, ha nem tudtok ilyen dolgokat megbeszélni egymással.Valahogy próbáld rávenni, hogy menjen el egy alaposabb kivizsgálásra.
Amúgy 30 alatt 1 év után ajánlott az orvosi kivizsgálás.
35 felett pedig fél év után.Szóval bármelyik korcsoporthoz tartoztok bőven túl vagytok az időn.
Mi ebben a szégyellni való? Nem is értem.
És akkor mikor mosod a lepedot, vagy áthúzod az agyat akkor nagyokat hallgattok? Számomra ez elképzelhetetlen. Tőlem a férjem ebben a helyzetben segítséget kérne, nem elzarkozna...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!