Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesési problémák » Szerintetek itt nálam volt a...

Szerintetek itt nálam volt a probléma?

Figyelt kérdés

barátnőmmel 24 évesen úgy döntöttünk, hogy szeretnénk gyereket. Valami miatt viszont nem sikerült a teherbeesés. Akkor ő azt mondta, hogy ilyenkor általában a nőknél van gond, ez igaz?

Én nem nagyon értek a témához, dokihoz meg nem mentünk el kivizsgálásra, hogy mi a gond. Aztán lemondtunk arról, hogy gyerekünk lesz. Nem sokkal később szakítottunk. Azóta kb 2-3 év telt el, most van új barátja, és hallottam a hírt, hogy babát vár!

Ez azt jelenti, hogy mégis velem volt gond ugye?

Ez valami sperma dolog? Mennyire gyakori a férfiaknál az ilyen? Kutakodtam a neten utána, de sehol nem láttam hasonló esetet, vagy sztorit.

Az lehet, hogy ő valahogy meggyógyult, vagy orvosi segítséget kapott, vagy orvosi beavatkozas történt? Mert meddőséget nem lehet gyógyítani, de ha férfi oldalról van gond azt lehet? Lehet hogy csak kettőnk között nem működött valami? Lehet még gyerekem valaki mástól? Egy barátom mondta lehet az miatt, hogy cigizek, és ez akkor végleges dolog? Vagy ha leteszem az segít a dolgon?

Tudom meg kéne kérdeznem a lányt, hogy nála voltak,-e gondok, de semmi közöm hozzá, nem szeretném zaklatni.

Ezek alapján mit gondoltok mi lehetett a probléma? 26f

2018. dec. 4. 09:33
 1/6 anonim ***** válasza:
57%

Az írásodból azt mondom jobb, ha nem szaporodsz.

Egyébkén 50-50% a férfi és a női gond gyakorisága.

2018. dec. 4. 09:44
 2/6 A kérdező kommentje:
Nem akartam szaporodni nyugi csak érdekelt a dolog
2018. dec. 4. 09:51
 3/6 anonim ***** válasza:
100%
Vizsgáltasd meg a spermádat (magánban akár) és egy nap alatt választ kapsz.
2018. dec. 4. 10:20
 4/6 anonim ***** válasza:
100%
Nem biztos, hogy nálad van a gond, lehet, hogy csak ti nem passzoltatok össze, vagy egyszerűen csak nem jött össze, 1 évig ki se vizsgálnak, mert átlagosan ennyi idő kell a babához, nem elsőre sikerül. Szerintem ha lesz párod és nem jön össze a terhesség, akkor vizsgáltassátok ki magatokat, addig felesleges. Természetesen lehet gyógyítani, lehet, volt egy kis hormonális gondja a volt barátnődnek, kapott rá gyógyszert és így teherbe is esett, de ez csak egy példa volt.
2018. dec. 4. 10:39
 5/6 A kérdező kommentje:

Igen nem lesz más választásom, csak nem akartam, mert ez a dolog egyébként nem aktuális. Nincs párom, nem lesz gyerekem amúgy sem.

Otthon akartam elmenni dokihoz, de majd csak jövőre megyek haza, addig meg érdekel hogy mi lehet.

Az is semmi másért csak ha ne adj Isten összejönnék valakivel, akkor szerintem már a kapcsolat legelején tudatnom kell vele, hogy milyen gondok vannak, nehogy csalódnia kelljen, és rámenjen 4-5 éve feleslegesen egy olyan párra akinek nem lehet gyereke, mint ahogy az exem járt...

2018. dec. 4. 10:47
 6/6 anonim ***** válasza:
100%
Jézusom, ne aggódd túl a dolgokat! Nem vagy meddő! Teljesen egészséges pároknál is előfordul hogy nem sikerül az első pár hónapban. Mint ahogy velünk is, de idővel majd sikerül majd. Külföldön is ki tudod magad vizsgáltatni, nem kell hogy hazamenj emiatt, vagy hogy emiatt várj. Menj el GP-hez és mondd hogy szeretnéd kivizsgáltatni magad, hogy megtudd mennyire vagy termékeny. Nem nagy ördöngősség.
2018. dec. 4. 14:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!