Az amh értékekkel kapcsolatba szeretnék információt! Mitől számít magasnak? Van aki leírná tapasztalatát?
Figyelt kérdés
2018. dec. 3. 21:25
1/10 anonim válasza:
Életkor függően változnak az értékek
2/10 A kérdező kommentje:
26 évesen 8.5 ng/ml lett az eredményem
2018. dec. 3. 21:57
3/10 anonim válasza:
A normál az kb. 1,1-4 között van. Ha efelett van, az igazából nem baj, csak azt jelenti, hogy valószínűleg fokozott válaszkészséged van ovuláció indukciós gyógyszerekre, azaz stimulációnál marha óvatosnak kell lenni, hogy ne legyen hiperstimulációd.
1 alatt nehezebb ovulációt kiváltani, 0,5 alatt csak lombik jön szóba, 0,1 alatt meg esélytelen az egész.
4/10 A kérdező kommentje:
Értelek , köszönöm a válaszod !
Ebben a hónapban kezdemém a clostibegytet mert szabálytalan a ciklusom kb 45 napos!
A dokihoz csak fél év múlva kell visszamennem ha addig nem jön össze a baba.
2018. dec. 4. 05:22
5/10 anonim válasza:
nekem azt mondta a doki, hogy 0,3 alatt és 3 felett nem örülünk neki. Közel 7 lett az eredményem, miközben túl vagyok számtalan ovu-indukciós kezelésen úgy, hogy még csak domináns tüszőm sem volt sosem :/
6/10 A kérdező kommentje:
Akkor ezek szerint felesleges clostibegytet szednem ?
Pedig azt momdta a dokim , hogy most nincsenek cisztáim
2018. dec. 4. 11:02
7/10 anonim válasza:
Nem mondtam, hogy felesleges. Van egy clostis kisiskolásom ;) Viszont azóta már vagy 15 ciklust végigtoltam vele eredmény nélkül.
8/10 anonim válasza:
Úgy tudom, hogy magas amh érték utalhat pcosre, ezért pl clistys ciklust is csak ultrahangos cikluskovetess érdemes csinálni, uj ciklust is csak uh ellenőrzés után szabad kezdeni, mert hajlamosít cisztasodasra
9/10 anonim válasza:
Ha magas, akkor óvatosan kell stimulálni, nehogy túlstimuláljanak. Ez vnatkozik inszeminációra, lombikra egyatánt. Ha clostilt kaptál, akkor is járnod kell ultraangra, hogy nézzék a gyógyzser hatását.
10/10 A kérdező kommentje:
Engem a doki sajnos nem rendelt vissza UH követésre :( nem értem miért
2018. dec. 4. 15:05
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!