Van akinek csak elzáródott a petevezetéke és az átjárhatóság után sikerült?
Ez tobbek kozott attol is fugg, hogy mi miatt van elharodva.
Ha csak el van szukulve vagy letapadva, akkor az atfujas segithet, HA(!!!) belulrol ep maradt. Lehet egy gyulladas rajta, azt is rendbe lehet tenni, az osszenoves mar kemenyebb dio... sok lehetoseg van, meg kell nezni egy lapar mutet soran, hogy mi okozza az elzarodast.
Nekem pl. endometriozis volt a petevezetekeimen, amit ugyan leszedtek egy mutet soran, de ez annyira roncsolja belul a vezetok szerekezetet es annyira tonkreteszi a csillokat, hogy gyakorlatilag hasznalhatatlan.
Nem is sikerult teherbeesni spontan, viszont mivel mas baj nem volt se nalam se a paromnal, az elso lombikunkbol sikerult a baba:)
Ismerosoknek lombik lett, nem lehetett megnyitni. De ne igy allj hozza! En is atestem rajta, es rendben vagyok! Pozitivan!
Kitartast!
Köszönöm!
Kivizsgáltak már minket alaposan. Minden rendben van. Ez volt az utolsó vizsgálat ami szóba jöhetett...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!