Milyen nehezen estetek teherbe és hányszor vetéltetek el MTHFR Heterozigóta génmutációval mielőtt tudomásotok volt a problémáról; illetve azután hogy kiderült? Nektek mennyire volt hatékony a femibion illetve az aspirin protect szedése?
2 missab után derült ki.
Homozigóta vagyok így clexane-t szúrtam terhesség elejétől szülés után 6 hétig.
3. hónapban összejött a baba.
Kedves 7-es vàlaszoló majd írj; hogy mikor sikerül. Többieknek van azóta másik baba? Ki tervez még esetleg?
Én femibiont és aspirin protectet szedtem.
Volt egy missed ab-om augusztus elején; majd november közepén teherbeestem.
Viszont ezek előtt 6 évig nem.
Sziasztok! Látom, hogy már nem friss a kérdés, de én is ebbe a helyzetbe kerültem. Ezért merészkedtem írni nektek. Nemrég derült ki, hogy heterozigota MTHFR mutációm van. Kisbabát szeretnénk már 5 éve, 6 sikertelen inszemünk volt,most váltottunk már intézményt és jövő hónapban lesz az első lombikunk. Magán laborban derült ki hogy fennáll ez a mutáció. Segítenétek nekem hogy mit kell szedjek esetleg magamtól is rá? Fogok kapni verhígítót az orvos szerint mikor már lombikozunk de addig esetleg tudok valamit tenni az ügy érdekében? Vitamint esetleg aspirint?! Segítenétek?
Sokat gondolkodtam hogy vajon emiatt nem is estem teherbe ilyen sokáig? Olvastam hogy már egész korán elhalhat a terhesség az elzáródott vérerek miatt.
Köszönöm szépen a segítséget!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!