Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesési problémák » Mire számíthatok? Petefészek...

Mire számíthatok? Petefészek átjárhatósági

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Tapolcára járunk kivizsgálásra,most elküldtek átjárhatóságira.Mire számíthatok?Fájdalmas? Ha nincs elzáródva egyik vezeték sem,akkor gondolom nem fáj a vizsgálat.Vannak e utóhatásai? Vagy egyáltalán hogy képzeljem el? Leírhatnátok,hogy működik ez az egész. pl hüvelyen keresztül valami műszerrel "bemennek" oda és utána fecskendeznek?Ez az egész fájdalmas? Egy ideje halogatom ezt a vizsgálatot,mert parázok tőle :) mikor van eredmény?azonnal?

Köszönöm!

2018. okt. 31. 21:03
 1/6 anonim ***** válasza:

Ez nem így működik, hogy fáj ha elzarodott és Nem fáj ha nem. :)

Amugy mindenki másképp viseli. Hallottam olyat, Hogy van aki nehezen bírja van aki max menstruációs görcsnek írna le

2018. okt. 31. 21:18
 2/6 anonim ***** válasza:
83%
Nekem egyáltalán nem fájt. Még annyira sem, mint egy sima nőgyógyászati vizsgálat. Egyébként ahhoz hasonlóan fel kell feküdni a vizsgálóasztalra, csak kicsit tovább tart. Befecskendezték a kontrasztanyagot és utána ultrahanggal nézték, hogy megy át a petevezetékeken. Nekem átjárható volt mindkét oldal, ezt ott azonnal vizsgálat közben megmondták.
2018. okt. 31. 21:40
 3/6 anonim ***** válasza:
68%

Nyugi, nem rosszabb mint egy sima nőgyógyászati vizsgálat, cask tovább tart. Egy ballont helyeznek fel, és katéteren keresztül vezetik be a kontraszt anyagot, közben nézik hogy merre megy a folyadék.

Kicsit fezsít, de nem vészes, kb negyed óra. Megvan azonnal az eredmény. Utána kicsit véreztem, illetve amíg a hasüregből nem szívódott fel a folyadék, addig puffadság érzésem volt, feszített a hasam.

2018. okt. 31. 23:14
 4/6 A kérdező kommentje:
hú anyám :D ez a ballonos nem hangzik túl jól :D de muszáj megcsináltatni :( köszi a választ!
2018. nov. 1. 00:36
 5/6 northplace ***** válasza:
75%
Nekem sajnos kétoldali összetapadásom volt és lehet még van is. Elképesztő fájdalmat éltem át. Általában viszont nem szokott fájni, csak kellemetlen. Nekünk azt mondták, hogy kerülni kell 1 hónapig az aktust, de lehet ez volt a vesztünk, mert van akinek azonnal újra összetapad és nem lehet a gyerekből semmi. Én még egyszer át szeretném fújatni, és szerencsére vannak erre finomabb módszerek is.
2018. nov. 1. 11:47
 6/6 A kérdező kommentje:

Es olyanra van pelda,hogy csaszar miatt van elzarodas?

Nekem mar van egy lanyom,de lassan masfel eve nem jon a golya.Csaszar volt.

A doki azt mondta,hogy lehetseges,hogy az osszenovesek okozzak a problemat

2018. nov. 2. 00:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!