Mire számíthatok? Petefészek átjárhatósági
Sziasztok!
Tapolcára járunk kivizsgálásra,most elküldtek átjárhatóságira.Mire számíthatok?Fájdalmas? Ha nincs elzáródva egyik vezeték sem,akkor gondolom nem fáj a vizsgálat.Vannak e utóhatásai? Vagy egyáltalán hogy képzeljem el? Leírhatnátok,hogy működik ez az egész. pl hüvelyen keresztül valami műszerrel "bemennek" oda és utána fecskendeznek?Ez az egész fájdalmas? Egy ideje halogatom ezt a vizsgálatot,mert parázok tőle :) mikor van eredmény?azonnal?
Köszönöm!
Ez nem így működik, hogy fáj ha elzarodott és Nem fáj ha nem. :)
Amugy mindenki másképp viseli. Hallottam olyat, Hogy van aki nehezen bírja van aki max menstruációs görcsnek írna le
Nyugi, nem rosszabb mint egy sima nőgyógyászati vizsgálat, cask tovább tart. Egy ballont helyeznek fel, és katéteren keresztül vezetik be a kontraszt anyagot, közben nézik hogy merre megy a folyadék.
Kicsit fezsít, de nem vészes, kb negyed óra. Megvan azonnal az eredmény. Utána kicsit véreztem, illetve amíg a hasüregből nem szívódott fel a folyadék, addig puffadság érzésem volt, feszített a hasam.
Es olyanra van pelda,hogy csaszar miatt van elzarodas?
Nekem mar van egy lanyom,de lassan masfel eve nem jon a golya.Csaszar volt.
A doki azt mondta,hogy lehetseges,hogy az osszenovesek okozzak a problemat
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!