Clostisok! Kinek sikerult?
Figyelt kérdés
Ma vettem be az elso szemet. Az elso sima clostis kura nem sikerult tavasszal.
Most kapok melle tuszo erlelo szurit, majd tuszorepesztot.
Valakinek sikere, amit megosztana?
2018. okt. 27. 09:41
1/5 anonim válasza:
Bocsi, hogy ide írok, bár nekem még nincs sikerem. Csak holnap veszem be az első kúra utolsó szemét. Meg E vitamint szedek mellé. Kedden megyek ultrahangra, és majd kiderül. Nem érzek semmit különösebben. Nagyon kíváncsi vagyok kinek hogy vált ez be 😊
3/5 anonim válasza:
Nekem a 2. -ra sikerült, de azt hozzá kell tennem, hogy 3 szép kis cisztám is lett tőle.
4/5 A kérdező kommentje:
Koszonom nektek!
Utolso, az elso tavaszi kura en is egy cuki 3 centis ciszta kis gazdaja lettem.
Most kapok repesztot, bizom benne. Akkor nem kaptam. Te kaptal?
2018. okt. 27. 22:19
5/5 anonim válasza:
Nem kaptam. Sőt követés sem volt. Amikor felírta, akkor még nem voltam tisztában vele, hogy milyen gyógyszer, ezért nem is kérdeztem rá, hogy nem kellene-e esetleg nézegetni, hogy mi a helyzet. Most meg úgy néz ki, hogy nem kell újabb adag (még csak 5+4-nél járunk). Ha mégis úgy alakul, hogy kell, akkor biztosan nem hagyom szó nélkül. De hát végülis ez legyen a legnagyobb baj... 🙂
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!