Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesési problémák » Akinek van mar egy gyereke,...

Akinek van mar egy gyereke, es nem sikerul a kisteso, miert nem sikerul/sikerult? Vagy ha vegul sikerult, minek koszonhetoen?

Figyelt kérdés
Tortent valami szuleskor, ami megakadalyozza a tovabbi teherbeesest? Esetleg gyulladas? Sperma minosege?
2018. szept. 14. 08:06
 1/2 anonim ***** válasza:
88%
Nagyon ritkán volt menzeszem mindig is és peteeresem is. Első gyerkőc véletlenül jött össze, egy nem védekezős alkalomból. Pont megtaláltuk a nagyjából évi egy peteérésemet. Kistesoval másfél évig próbálkoztunk, ez alatt szerintem egyszer sem volt peteeresem, ahogy menzeszem sem. Végül imszeminacioval fogantak meg a kistesok. Szerintem egyébként ir-em lehet, bár bizonyítani nem sikerült.
2018. szept. 14. 08:14
 2/2 Pupusz ***** válasza:
0%
Ezt nem tudja még az orvostudomány sem. Ezért küldik el a szülőket, férfit is, nőt is vizsgálatokra, ha igénylik. Sokszor ezután is csak a mesterséges út marad. Az azért meg kockázatos, legalábbis, ahogy látom a környezetemben, elég sok a fejlődési rendellenesség mesterséges úton látrejött gyerekeknél. Nem tudom, hogy több-e, mint a természetes úton fogantaknál. Van persze sok egészséges is köztük. Ismerek olyat, akiknek az első mesterséges úton nagyon betegen született, aztán a többi jött magától, tök egészségesen. 19-re lapot húzni mindig kockázatos. Már, ha van már egészséges gyerek és nem jön össze a következő. Annak biztos oka van, akkor is, ha nem tudják megállapítani. Kb. végtelen oka lehet. Mindenki maga dönt és viseli annak következményeit, akár pozitív, akár negatív.
2018. szept. 14. 08:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!