Akiknek több mint egy ève nem jön a baba, van kedvetek beszèlgetni?
Szia. 17es vagyok.
Nov 8.a körül nem várom. Most vagyok túl az ovun. Probálom elhessegetni a gondolataimat erről... többé kevésbé sikerül.
Pozi teszthez gratulálok!!! Reméljük nem lesz semmk probléma már!!!
Névvel irom:Vica vagyok. 😊
Mi 1 éve próbálkozunk. Párom most fog menni vizsgálatra a héten én pedig majd a vérvételekre megyek (3. és 21. napi.) valamint egy peteérés megfigyelésre a 14. nap körül.
Én szerdára nem várom, de az esélytelenek nyugalmával.
Volt a 6. ciklusban egy korai vetélésem...inkább kémiai terhességem. Pozitív lett a teszt, de halvány és rá 1 hetére meg is jött. rettentően megviselt és napokig csak sírtam. Inkább várok még türelmesen csak ne kelljek átélnem azt még egyszer.
Nagyon kíváncsi vagyok az eredményeinkre és titkon kicsit reménykedem, hogy találnak valamit, kezelik és sikerülni fog... :)
Mi is januárban lesz egy éve, hogy próbálkozunk és azóta semmi (bár jobb így, mintha vetélés lenne).
Vannak rosszabb napjaim, amikor őrlődök, hogy mi a baj?! Én voltam vérvételen és vashiányom van csak, amire már szedek gyógyszert két hónapja. Szerintetek lehet ez az ok? Pajzsmirigyem rendben van.
Januárban szeretnénk dokihoz menni, milyen vizsgálatokat csinálnak először?
26 évesek vagyunk mi is.
Én is most voltam orvosnál és a pároddal kezdenek ès neked is hormon vérképet nèznek valamint középidőbrn peteérést.
Ezzel indítanak. Az én páromma volt és nála minden rendben és péntek körül megyek a 3. Napi vérvételre
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!