Akiknek több mint egy ève nem jön a baba, van kedvetek beszèlgetni?
Szia!
Nekem nincs semmilyen ismert betegségem, bár még nem is vizsgáltak ki.
Év elején kezdtünk próbálkozni. Elsőre kémiai terhesség. Utána 2 hónap szünet, majd második próbálkozásra megint teherbe estem, a 6, héten vetélés. Azóta 2 próbálkozáson vagyunk túl, egyelőre semmi.
Nekünk még nincs meg se az 1 év, se a 3 vetélés, így nem igazán foglalkoznak ezzel... De most tartok ott, hogy ha megint megjön, akkor jövő hónapban elegyek vérvételre. Picit most épp mélyponton vagyok.
1-es nagyon sajnálom... Keress meg egy másik nőgyógyászt aki elküld hormon vèrvètelre hátha.
2-es miből gondolod, hogy IR? Van valami tüneted? Nekem is ez az èrzèsem, hogy ez a hónap is sikertelen.. Főleg hogy most nem is tudtunk peteèrèsnèl együtt lenni, csak előtte 3 nappal.
Csodaszereket próbáltatok már? Èn a trimeszter terhesvitamint szedtem, egy èven át, de semmi. Most más vitamint szedek, progikrèmet használok a nőgyógyász tanácsára, plusz kenem magam muskotály zsályátval, aztán várom a csodát..
1-es vagyok
Jó dokim van, de azt mondta, hogy biztos benne, hogy nincs semmi bajom, és hamarosan babánk lesz. Felírta, milyen hormonokat nézessek meg, de rám bízta, hogy elmegyek-e a vérvételre, de ő azt mondta, szerinte felesleges (nyilván ezt az előzmények részletes tudatában). El is akartam menni, csak aztán jött egy nagyon kellemetlen kórházasdi, ami nagyon megviselt, és szanaszét szurkáltak, akkor azt mondtam, hogy most köszi, de nem kérek többet, elég volt a tűpárnaságból.
És most jutottam el odáig, hogy ha most megjön (jövő hétvégén), akkor elmegyek, és megcsináltatom a vérvizsgálatot.
1-es így már èrtem. Hőgörbèt vezetsz?
Utolsó halkan gratulálok! :) Te szedtèl vagy használták valami "csodaszert" ami segített?
1-es vagyok
Igen, hőgörbézek, nagyon szépek szoktak lenni a görbéim, szóval peteérés mindig van
6-os ne fèlj. Drukkolok! Mikor mèsz dokihoz?
1-es mikorra nem várod? Èn november 7.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!