24 sikertelen ciklus után van még esély, hogy spontán -kezelés nélkül- jön a baba?
Elkezdtük tavaly a kivizsgálásokat, de annyira elhúzódtak, hogy most már a kezelést kellett volna kezdeni, erre közölték, hogy a legkorábbi eredményeim már elévültek, és meg kell ismételni a vizsgálatokat. Kezdhetünk mindent elölről.
Közben esélytelen, hogy esetleg összejöjjön a baba? Ilyen hosszú idő után biztosan nagyobb probléma áll fenn, ami kezelést igényelne? Vagy van azért valami remény?
32N
Férjem eredménye nem túl jó. Kb. 5M életképes spermája van. Nekem meg egy enyhe pajzsmirigy alulműkõdésem (TSH:2.22), de az orvos csak legyint rá. Pedig szerintem kezelni kellene.
Van valami természetes megoldás, vitaminok vagy gyógynövények, amíg nem kapok rá gyógyszert? (Ha egyáltalán kapok..)
Vitaminokat ajánlottak neki, az okát nem derítették ki. De először 600 ezer volt a spermaszám, 3 hónap múlva már 5M. Most meg csak húzzák az időt. Nekem az új eredményeim:
3. cn:
FSH 6,7
LH 3,1
Ösztradiol 151
21. cn:
Progeszteron: 45.4
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!