Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesési problémák » Clostira es Meriofert szurira...

Clostira es Meriofert szurira "itelt" az orvos, tapasztalata valakinek?

Figyelt kérdés
Volt ilyen valakinek? Lett belole babo?
2018. okt. 17. 20:25
1 2
 11/12 A kérdező kommentje:

Pedig hidd el, tokeletes a verkepem, mindem hormon rendben. Oke, progim lehetett volna tobb, de akkor epp igazolt peteerest. Es utoljara mult honapban voltam. Gondolom nem volt jo minosegu. Passz.

Olvastam, hogy ha van ciszta, ne hasznald...ma vissatelefonaltam az asszisztensbek, hogy ez igy nem bika adag-e, azt mondta nem. Nyilvan nem fogja a dokit felulbiralni.

Nem mondom, hogy nyugodtan szurizok...😲

Te mit tennel? Meg nem jott meg, es az 5. napomon kell elkezdenem a szurast, igy van meg ido.

2018. okt. 18. 19:36
 12/12 anonim ***** válasza:
Nekem egyáltalán nincs peteérésem, mert alacsony az FSH és LH szintem is. Erre kaptam Meriofert-et, napi 3 szúrást, hat napon keresztül. Szombaton kezdtem el. Pénteken uh. Kíváncsi leszek..
2020. febr. 18. 13:12
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!