Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesési problémák » Pajzsmirigyem alul működik,...

Pajzsmirigyem alul működik, így nem lehet teherbe esni igaz?

Figyelt kérdés
Szeretnénk babát,kiderült 2 hete hogy a pajzsmirigyem alul müködik, mennyi idő után lehet baba ha kaptam rá gyógyszert?

2018. okt. 6. 14:27
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
Orvos mit felelt, mikor felírta? Csak mert ez nem egy igen/nem dolog, az értékeidet ő látta és értelmezte. Alulműködik... de hogy milyen állapotban vagy mi honnan tudjuk??
2018. okt. 6. 16:03
 2/7 anonim ***** válasza:
100%
Hát ezt így nehéz megmondani, inkább az orvos tudott volna erre válaszolni, de lehet, hogy ő sem. Nézni kell a TSH szinten, mennyit változik, s ha beáll jó eredményre, akkor összejöhet a baba. De ez hónapokba, évekbe is telhet.
2018. okt. 6. 18:15
 3/7 anonim ***** válasza:
100%
3-4 honap szokott kelleni, de nem mindegy, hogyan mukodik alul, csak a tsh lett magas, vagy a tobbi hormonertek sem jo, mert nekem pl szubklinikus alulmukodessel (4 koruli tsh, normal hormonertekek) dieta es mozgas mellett, gyogyszervnelkul az 1. honapban sikerult a gyerekunk).
2018. okt. 6. 20:40
 4/7 anonim ***** válasza:
100%
Nekem több mint 1 ev volt mire teherbe tudtam esni,brutál pm alulműködéssel.
2018. okt. 6. 20:46
 5/7 anonim ***** válasza:
100%
Édesapámnak több év volt mire beállították gyógyszerrel, nekem terhesen derült ki, hogy pm alulműködésem van. Nem is tudtam róla, 23.8 volt a tsh-m, szóval teherbe lehet esni, sőt ki is lehet hordani és meg is lehet szülni egy egészséges babát. Tudom, hogy az én sztorim ritka eset, de nem lehetetlen.
2018. okt. 6. 20:58
 6/7 anonim ***** válasza:
Egy év volt körülbelül mire sikerült beállítani Letroxal. A TSH 13 körüli volt, 3 körül nekem azt mondta a doki most már lehet próbálkozni a babával. Első hónapban összejött, a kisfiam teljesen egészséges. Havonta kellett járnom vérvételre ellenőrizni és az alapján emeltek vagy éppen csökkentettek a gyógyszeradagon. Nyilván attól is függ neked milyen az érték és mit mondott az orvos ezzel kapcsolatban.
2018. okt. 6. 21:32
 7/7 anonim ***** válasza:
100%
5-ös tsh-val estem teherbe, első próbálkozásra, csak akkor még nem tudtam róla, hogy pm alulműködésem van (nem autoimmun). Írtak fel gyógyszert, 3 hét múlva már 2 alatt volt a tsh szintem.
2018. okt. 6. 23:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!