Nemvárt menzesz előtti tünetek?
Így nem teljesen igaz, hogy nem lehetnek előtte tünetek. De az tény, hogy semmi olyan, ami szemetszúrna és egyértelmű és kizárólagos terhes tünet lehetne. Akinek van, általában csak utólag rakja helyre, hogy az az volt.
Nekem volt a nem várt előtti napokban már tünetem. De őszintén szólva fel sem merült bennem, hogy ez akár arra is utalhat. Én nem figyelgettem magam, ennekellenére voltak jelek. De ez egy rakás más dolgot jelezhetett volna, speciel én arra a rakás más dologra gondoltam, nem terhességre. Aztán a pozitív teszttel a kezemben kerültek helyre a dolgok.
Szándékosan nem írom le miket tapasztaltam, mert mint mondtam épeszű ember ennek alapján nem gondol terhességre. És nem adok ötleteket inkább, mert aztán még ezeket keresi valaki magán. Attól, hogy nekem volt, még nem biztos, hogy másnak is van. Vagy ha van is, akkor ezek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!