Veteles utan , elso nemvárt menzesz napja elott 3 nappal vagyok es halvany pozi a teszt?!
Szval, 5 hetesen elvetéltem/ elhalt a terhesség , es zöld utat kaptunk. Mert teljesen rendben találtak mind a 3 kontrollon! A nyalkahartyam 8mmes volt már a 15.cnapon ami doki szerint szép így vetélés után. Tuszoket akkor nem lattunk szerinte vagy kesobb lesz pé vagy már megtortént!
Most 26 nappal veteles utan ilyen a teszt... még lehet h nem urult ki? Vagy lehetseged egyaltalan ilyen hamar egy újabb baba?
Arra gondoltam tesztelek hetvegen is pl szombaton es ha erosodik akar baba is lehet?
Sziasztok. Szerintem kevertek valakivel!
Én biztos ,hogy ma nem írtam ki kérdést. Belinkeli valaki nekem? Köszönöm!
Na meg a válaszokat is :-)
Az orvosom 17 én látott es ugye en is latom a monitort. Sose voltam ilyen szep tiszta laikus szemmel nezve . Meg a nagy 45mmes ciszta is kiurult es a mehem teljesen visszahúzodott es tyuktojás nagyságu, amúgy ludtojás nagyságnyi volt! De a nyalkahartyara azt mondta nagyon vekony 13.cnaphoz nézve de papiron az áll 7,9mm es a méhnyálkahártya! Nemtudom zavaros az egesz. A teszt megmondja penteken ha ugyanilyen lesz irany az orvos. Hátha nem látott csak meg valamit ,ami bent maradt de ne igy legyen.
Koszonom a valaszod!:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!