Volt akinek sikerült a baba?
3 éve próbálkozunk babatémával, sajnos sikertelenül. Nekem van már egy kislányom előző kapcsoltomból. Én már voltam vizsgálatokon minden rendben van. A páromnak meg lett nézve sajnos nem kett jó az eredmény. 16 millió a spermaszám azt mokdta a doki 20-tól jó.. viszont nem mozognak 2-3 darabmozog az is nem célirányosan.. Nagyon elkeseredtem.. rendeltünk étrendkiegészítő kapszulákat amit javasolt a doki 3 havi 44 ezert Ft volt. 3 hónapig kell szedni aztán újra megnézik az anyagot. Profertil a neve amúgy.
Volt aki hasonló cipőben járt és sikerült a baba?
Nálunk a morfológiával volt gond, mindössze 3% volt normál alakú, nem sok jóval kecsegtettek minket. Férjem beszedte a 3 havi adagot, majd a kontroll előtti napon teszteltem pozitivat. Ugyanígy egy baráti párnál is a Profertil segitett.
Ne veszítsd el a reményt, nagyon sok párnak sikerül a rosszabb eredmény ellenére is.
Egyszer azt olvastam hogy ilyen esetekben a póz sem mindegy. Az a póz előnyösebb amelyiknél a lusta spermáknak rövidebb utat kell megtenniük a petesejtig, vagyis a férfi szex közben minél mélyebbre tudjon hatolni. Pl. a kutya póz is ilyen, amit mi már csak gyerekcsináló póznak hivunk, mert nekünk kettőt is sikerült igy összehoznunk lusta spermákkal :)
Kitartást mindenkinek!
Férjemnek lassuak voltak a spermái ,alakjukkal is volt probléma és kevesen is voltak
de 5 év után lett baba
Most 8 hónapos
Férjem a Macavibét szedte és a ő a dióra esküszik !
4 hónapja reggel este diót evett nem tudom hogy köze van e hozzá de nekünk sikerült
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!