Volt akinek sikerült a baba?
3 éve próbálkozunk babatémával, sajnos sikertelenül. Nekem van már egy kislányom előző kapcsoltomból. Én már voltam vizsgálatokon minden rendben van. A páromnak meg lett nézve sajnos nem kett jó az eredmény. 16 millió a spermaszám azt mokdta a doki 20-tól jó.. viszont nem mozognak 2-3 darabmozog az is nem célirányosan.. Nagyon elkeseredtem.. rendeltünk étrendkiegészítő kapszulákat amit javasolt a doki 3 havi 44 ezert Ft volt. 3 hónapig kell szedni aztán újra megnézik az anyagot. Profertil a neve amúgy.
Volt aki hasonló cipőben járt és sikerült a baba?
Én férjemnek 25 millió lett, 70%os mozgással. A doki nekünk már erre is azt mondta, hogy kevés, 40 millió kell.
Neki sajnos a tesztoszteron kevés, és a fehérvérsejt magas. Tesztoszteront kell szednie, és 3 hónap múlva kontroll.
Most volt laboron jövőjéten lesz eredmény. Egyenlőre csak ennyit tudunk.
Nagyon rossz ez a várakozás :(
Akkor nem kell sokat remélni ettől a bogyótól sem..
Nekünk azt mondta a doki hogy a mennyiséggel még nem kenne akkora gond az a baj h nem mozognak.. lusták. :(
A férjemnek is azt mondták lusták a himivarsejtjei. Tökmag olajat és lichi magot szedett valamint ilyenkor a rendszeres gyakori szex a megoldás a kis lustik ellen :) Gyógyszeres kezelésig nem jutottunk el. Most a második babánkat várjuk.
Szivből kivánom hogy sikerüljön nektek is!
Hát igen mi is már 3 éve nem védekezünk.. másfél éve vagyunk nagyon rajta.
A gyakori szex mit takar? :) Én is olvastam már ezt h sűrűn kell együtt lenni. Mi két naponta vagyunk együtt van amikor egymás után 2 nap aztán kettő kimarad, de átlagban két naponta. Párom nem igényel többet úgyh sűrűbben nem tudunk. És így is lusták neki. :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!